Ciqdem Doktora gittim d vitamini eksikliğinden halsizlik oluyo vücutta dedi ve bu ilacı yazdı haftada bi gün tamamını alcağımı söyledi kullanan var mı?
Sara Ciqdem Bende içiyorum kaşığa 5 damla koyuyorum yuzerıne su ilave edip içiyorum yüzerindende bır bardak su içiyorum.😁😊
Drngrkm Ciqdem ben de sabahları 5-6 damla iciyorum d vitaminim degerler arasinda olmasina ragmen verdi doktorum
gizemuakkaya Beeeeen 😂😂 7 haftalığım bende tüm değerlerim güzel çıktı d vitamini yerlerde dedi aynı ilacı verdi. Hergün 10 damla yapıyorum ben yediğim içtiğim şeylere
Ciqdem Bana damla demedi ama bütün iç dedi bi şişeyi bi anda haftada bi tane kendi doktorumu aradım oda ayda bi tane dedi kafam karıştı
YazCilegi Ciqdem bana cok tuhaf geldi 🙁 Bence nasıl içeceğinizi tekrar sorun. Bende günde 9 damla kullanıyorum. Tek seferde hepsini içeni duymadım hiç
Elfn Ciqdem bu konuda fikrim yok ama direk ağızdan içebilirsiniz yani öyle kötü bir tadı da yok 😊 meyve suyu katkılı bir şey sonuçta damlanın faydasını alabilir ama doktorunuza bi danışın tabi ki
fnur Hamilelik boyunca duzenli.kullanman gerek.canim gunde 10 damla falan ekmege damlatip yemelisin ekmegi ben baslarda kullanmadim 5 e düşmüş cok pisman oldum