Dmneda Meraba kızlar. Dün doktora gittim 3 boyutlu ultrasonda doktor çocuğun kalbi delik dedi. Ama doğuma kapanma ihtimali yüksek korkma dedi. Kafama çok takıldı dünden beri çıkmıyo aklımdan. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yaşadıysanız size ne dediler
zcolak Dmneda canım aynısını dün bana da dediler ama çok üstünde durmadım çünkü bir yaşında iki tane yeğenim var ikisi içinde demişlerdi hatta erkek olan için anne karnında ameliyat olmazsa yaşamaz falan dediler Allah’a şükür ikisinin de maşallahları var hiçbir şey kalmadı Doğum olana kadar. Sende stres yapma Doğuma kadar geçecektir 🙏🏻
Kimya Dmneda canım benim bebekte perimembranöz vsd çıktı o hamilelikte kapanmaz dedi detaylı ultrasonda. Fetal eko çektirdim. Müsküler vsd küçük de var okapanır dedi. Perimembranöz için de 6 hafta sonra tekrar gel dedi prof dr. Çocuk kardiyolojisi uzmanı. Bu arada bende 22+6 haftalığım. Stres yapma kapanır demiş doktorun.
Dmneda Ya inşallah öyle olur. Kafama çok takıldı. Inşallah seninki de benimki de sağlıklı sıhhatli doğarlar.
Zeynepkbsk Benim kardeşime de demişlerdi başka bir doktora gösterdik alakası yok dedi canım başka bir hekime daha göster için rahat etsin
Dmneda Kimya rabbim şifasını karnındayken versin inşallah canım. Aslında içim çok rahat her şey güzel olacak diyorum. Bir yandan da korkuyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sende takma kafana lütfen
AmatorAnne Kimya VSD nin tipi doğumdan sonra mi belli oluyor. Benim fetal eko yapan doktorum raporda sadece "vs medialinde 1.1mm defekt " demiş. Türünü belirtmemiş sanırım
Kimya Dmneda ben de takmıyorum canım benim şu an yapabileceğim birşey yok. Doğumu bekliyorum 🙂 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤗