Esesen Gulzade allahtan benim kasıma denk gelecek Allah senin de yardımcın olsun böcekten ben de çok korkarım😂
Sedef-345 Sefanurrr bütün cam pencereler açık, elim ayağım yanıyor. Nasıl geçicek bu süreç bilmiyorum :(
Kahraman35 Sefanurrr izmirliyim ama görev sebebiyle Erzurumdayız. Terlemiyorum bile Cok şükür. Buyrun gelin erzuruma😊😊
Tuaa15 Sefanurrr Adana’da yaşıyorum kavruluyorum kızlar nem bi yandan sıcak bi yandan bide ev topluyorum taşınıcam bikaç haftaya baya kötüyüm
Sefanurrr Tuaa15 o bende yenı tasındım Allah yardım etsın cok zor bu halde hele yardım eden olmasa Allah muhafaza yanı 😐
Tuaa15 Sefanurrr aynen canım bana yaptırmıyorlar ama insan kendi evi olunca bişey yapmadan duramıyor ☺️
Kahraman35 Sefanurrr güneşte olunca tabii çok sıcak oluyor rakım yüksek güneş çok yakın çünkü. Ama gölgeler öyle sıcak olmuyor evler de olmuyor. Cumartesi pikniğe gittik hirkayla oturduk 🤣🤣🤣
Lavanta01 Sefanurrr valla cok ciddiyim, hatta sicaktan bunaldigim gunleri bile ozledim. memleket işte :((
Lavanta01 Sefanurrr ankaradayim ,ankaranin sevimsiz sabah ayazi bitmiyor ki anacimm ☺ her gun bulutlu her gun simsek falan çakiyor
Emirinmelegi Sefanurrr çok kotu oluyor çok zorrrr cookkk 8.ayımdayim ve inanılmaz zor geçiyor sıcaklardan dolayı
Gunes05 Senos07_ bende bugün öyle diyorum canımdan bezdim diye. Sıcaklardan fenalık geldi. Sürekli terliyorum. 29 gunum kaldı nsl gececek bilmem