PrenssAnnesiiii Kubrakocerr ben ilk zamanlr hep ishaldim doktorum devam ederse gel demişti ama tabi benm baya yoğundu kaç hafta sürmüştü sıvı kaybetmemem için gel demişti sanırım
Tugba2626 Kubrakocerr hamilelik boyunca ishaldim ben kullandığımız vitaminler vs herkeste farklı etki gösteriyor
Nazli18 Kubrakocerr ben doktoruma ishal tehlikeli mi diye sormuştum çok uzun sürmedigi sürece sıkıntı yok sadece bol su tüket sıvı al demişti
Kubrakocerr 37aysgl teşekkür ederim canım 8+2 haftalık hiç bulantım kusmam da olmadı bugüne kadar bugünde böyle olunca merak ettim
Kubrakocerr PrenssAnnesiiii Bi sorun oldu mu peki canım bebekte benim bi kaybım olunca da tedirgin oluyorum herşeye
PrenssAnnesiiii Kubrakocerr olmadı canım 5ayıma kdrda genel olarak ishaldim normal çok nadir lavaboya çıkıyordum şuan 7aylık şükür sorun olmadı ishal 🤲
sevgitekes Kubrakocerr o vitaminler yapiyo demir ilacı falan ne yapsam da geçmiyo 20 haftalık olduk hala var
Tuanayldz 6 haftalıkken hende 1 hafta ishalden serum yedim hep canım korkma düşük belirtisi flan değil