Gamze36 Selamlar hamisler🤰 anneler 😍dün markette gördüm bu ürünü hasta bezi yerine mi kullanılıyor bilgim yok doğum yaklaştı alacağım bi paket yardımcı olur musunuz?
Atlarlayasayan Gamze36 bildiğin bebek bezi gibi ama külot şeklinde ben aldım yürüdükten sonra ( sezeryan olucam) onu kullanıcam
Nursemomm Gamze36 kesinlikle al ilk günler ped kurtarmaz maşesef ben en büyük bedenini aldım çok rahat ettim bi paket btmişti
Gamze36 hunilimom cok tesekkur ederim ya bende kararsız kalmıştım ozaman almalıyım bedenli oluyor heralde onlarda kac beden kullandiniz
Gamze36 Atlarlayasayan benim dogum seklide belli degil suan hersey normal ama inceledigimde hosuma gitti zaten cok tesekkurler
Gamze36 Nursemomm cok tesekkurler bende buyuk beden alırım suanda 71 kiloyum anca kurtarir daha 7 haftam var doguma insallah
Tugsem81 Gamze36 bende şok markette gırdum depent marka eczanede bulamadım dıye aldım baska marka ama depentınkı sokta var kullamıslıymıs en buyuk boyunu aldım sıkıyormus dıgerlerı
Denizanne Gamze36 ben burdaki yorumlara bakarak 2 paket orta boy aldım. Herkes aşırı memnun ve kesin alınması gerektiğini söylüyorlar
Seher__ Gamze36 bende aldım canım şoktan büyük bedenini 73 kiloyum rahat oluyo sıkarsa rahatsız olurdum ama bebek bezi gibi düşünme ortası orkidin büyük hali onu giyince iç çamaşırı giymeye de gerek kalmıyomus bende aldım baklm 36 haftalıgim
Nur55 Gamze36 hasta bezi hastanede kullanılıyor bende öyle oldu yani depend ped yerine kullanılıyor ve gerçekten hayat kurtarıyor iki paket bitirmiştim ben
Gamze36 Elif28 şokta gordum ayrica internetten baktim e bebekte var hepsi burada sitesinde felanda var satisi yapılıyor