Fey Oğlumda hiç bulantım olmadı. Şimdi 12. Haftamdayım yine bulantım yok cinsiyeti de henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️ cinsiyet değişimlerinde kötü olursun demişlerdi ama onu da olmadım acaba erkek mi diyorum nasip
Cansumeryem Haticetarhan doğru değil 16 haftalık hamileyim hiç bulantim kusma olmadı ve kizim olacak inşAllah 🤗
Tugce_Hakki Batıl inançlardan kuzum Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasıni nasip etsin de benim için kız erkek fark etmiyor =)
aaayseeeee Ben 4. Aya kadar istifra ettim mide bulantısı bitirdi beni bir prensim olcak hayırlısıyla 🙏🏻
Dorukvedemirinannesi Ilk hamileliğimde doğuma kadar bulantim oldu oğlum oldu. Simdi ikinciye hamileyim 31 haftalik hic bulantim yok yime erkek😄 Bence alakasi yok cinsiyetle canim🙄
eylulvari Haticetarhan gebeliğim boyunca hiç kusmadım, bulantım da normal bi insanınki kadar oldu ve kızım olacak nasipse 🥰
Bsrakzmn Haticetarhan 5 ay boyunca her kokudan miğdem kalktı ne yedim ne içtim ama bulantıdan ama erkek benimki😀kişiden kişiye değişiyor o cinsiyetle alakası yok bence🤗
Minik1anne Haticetarhan kusmanin bebeğin cinsiyetiyle veya karın sivriliginin hiçbir alakası yoktur doktoruma bunları sormuştum bana karın seklinin annenin iç karninin genisligine göre olduğunu kusmaninda ilk gebwliklerde ve çoğul gebeliklerde annenin bünyesine bağlı olarak oladabilecegini olmayadabilecegini söyledi
Gamzee11 Haticetarhan benım 5.ayım ve ilk günden beri ne bulantı ne tiksinti ne aşerme kusma hiç birisi yok bebişimizde kız canım
Ftmemne Haticetarhan yok itibaren etmeyin böyle şeylere. Yeme içme bulantı kusma hepsi kişiye özel durumlar. Benim kızımda var oğlumda ikisindede yaşamadım bulantı. Şu anda da yok
Mervemim Haticetarhan ay saçmalamasın onu diyenler erkek bebek bekliyorum cogu 12 de bulantılarım geçti derken bn 17 ye kadar geçmedim suan 34 haftalıgım az fazla yiyeyim çıkarıyorum