TunarinAnnesi 23 yaşindayım 5 yıldır evliyim 2defa Amelyat oldum 1 histereskopi rahimde aşiri septum (perde) pco driling amelyati laparoskopik 1aşilama sağ tüpüm kapali 2 aydır ovulasyon yumurtlamami görüyorum ama tutunmuyor Embrio 60 kiloyum eşimde değer 50 % bu ay Süt maydanoz buhari yaptim ceviz suyu içdim belirtilerim vardi 1hafta kala kan 1.20çıktı bu gün 30 tl lik testden yaptim negatif https://i.imgyukle.com/2019/06/15/kh52vR.jpg Neden olmuyor acaba tüp bebeye baş vurmayi düşünüyorum yurt dişinda yaşiyorum (Rusya) Neden böyle oluyor 😓
ZalovaLeyla TunarinAnnesi men sizi hamile bilirdim😔 Allahdan ümid kesilmez inşallah xeyirlisi ile nesib eder. Belke yoldaşının faizi aşağıdı? Eger folekul partlıyırsa niye tutmasınki
Pnrbtr TunarinAnnesi canım bir tanıdığımın da 5 yıl çocuğu olmadı. Doktorlar çocuğun olmaz tüp bebek deneyelim dediler Tüp bebeğe başvuracaktı ki hamile olduğunu öğrendi. Ondan 8 yıl sonra da ikinci cocuğuna yine kendiliğinden hamile kaldı. Biz be yaparsak yapalım Allah Ol demeden olmuyor. Tevekkül halinde olmalıyız. Allahım hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. Biz de yazabilelim burda heyecanımızı. Çok yürekten bir Amin.
Cakirhediye TunarinAnnesi ben soğan kürü yaparak hamile kaldım canım çok faydalı inşallah seninde olur hayırlısiyla 🤭
Leyliiii Canım benimde çok geç oldu hemen üzme kendini tüp bebeğe başvurmadan önce başka bir doktorun kontörlü altında olun bide maydanoz süt bende o kadar denedim hiçbir etkisi olmadı nasipte ne zaman varsa o zaman olur yaşın da daha küçük üzme kendini 🙏
TunarinAnnesi ZalovaLeyla Mende çaş baş qalmişam yoldaşimin analiz cavabında ileri hereketli sperm 50%yazıb
ZalovaLeyla Bacımda bir muddet folekul partlatmaq ucun iyne vurdu ama qalmırdı. Sonra yoldaşı analiz verdi faizi aşagı cıxdı. Belke deyirem sizdede beledi
ZalovaLeyla TunarinAnnesi doğurdan soğan suyuda cox faydalıdır. Men 13 gun icdim aybaşı oldum ele hemin ay hamile qaldım. Birde bunu dene inşallah faydasını görersen.😘
TunarinAnnesi ZalovaLeyla sağol canımm Bele yaxın yanaşdiğinçün 🙏🌹Allah razı olsun Rasiyada yaşiyiram Yoldaşim Seher gedir axşam gelir Ne ana üzü görürem nede baci bu pisxalogiya ile Çetin ki nese ola (
ZalovaLeyla TunarinAnnesi xoşdu canim destek oluramsa ne mutlu bana😊 ama bir yandanda yaddan cıxsa yaxşıdı hemişe ümid kesilende olur, gözlemediyin vaxt cıxır