Spinal olucam bende resmen hayranlıkla okudum çok iyi moral oldu bana 🥳 allah sağlıkla yaşatsın yavrunuzu
Normal doğumdan sezeryana dönen mutlu doğum hikayemm 😍
Neseozkan oy maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰bu arada sezaryen olacaklara önerim sizin sondanız odanızda takılmış biz spinal olanlara sondayı ameliyathanede hasta uyştuktan sonra takıyoruz böylece hissetmiyolar bilginiz olsun kızlar ama genel olacaksa odada takılıyor
Neseozkan gözünüz aydın öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde dünden beri karnımın bir tarafı sürekli kasılıyo sürekli bebek toplanıyo gibi oluyo ve bel agrım var sizin de belirtileriniz oldu mu?
Busrakrkmz28 benim de belirtilerim aynen öyleydi canım
Neseozkan maşallah rahatladım biraz cokda takıyordum kafama nasıl olucak diye inşallah canım bizede kısmet olur inşallah kucagima almayı nasip etsin rabbim allah uzun ömürler versin yavruna ve size😊
@Neseozkan allah sana bagişlasin canm darisi tüm hamilelere bende perşembe günu sezeryan olcam 3 cü korkuyorum vede tedirginim maşallah seninki güzel gecmis insallah benimkide güzel gecer genel istemiyorum daha önceki sezeryanimda genel olmuştum uyanmakta zorluk cekmistim simdi spnal istiyorum ama heycan yaparim korkarim diye de korkuyorum allahim ne yapcam sakinleşmek icin elimden gelelini yapcam ama heycan yapr korkarsam bayiltir doktorum
Allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah🙏 benim merak ettiğim avcılar hospitalde hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya gidiyorumda 🙂
Seymakayaoglu inan bana korkulacak bişey yok zaten yarım saat sürüyo ve bebeğini ilk sen görüyosun Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin yavrun
Selimfirdevs çok teşekkür ederim Allah senin de yardımcın oldun sağlıcakla gelsin yavrun
Neseozkan amin inşallah canım
Canım şey sorucam unutmuşum bebeğe kaç kıyafet kullandın ben 2 onlu 2 beşli 4 tane çıtçıtlı badi götürücem fazla mı sayı verir misin? Loğusa geceliği beyaz aldım kanama olur kullanışlı olmaz dediler haklılar mı? Bide karnına bastırıyolar mış pis kan çıkması için gerçekten yapıyolar mı bunu? Nohut battaniye kullandınmı 18 Temmuz doğumum yazın ortası herkes bebek üşür al yanına diyor