Haribo42 Kızlar hani bebeğin poposuna koyduğumuz bi kırmızı boya varya .. benm çovukluğumdan beri vardiiır o bebek pişik olmasın diye mutlaka görmüssünüzdür bazı doktorlar göbeği hızlı düşsün diyede azıcık göbek bağına döküyo . Onun ismini bilen varmıı
titebouille Haribo42 canım biliyorumda adını unuttum batikon dedikleri şey değil mi yada tentürdiyot.. unuttum ya aklımda
Haribo42 titebouille ayy tam ismi lazım 😂 hani şeyleri de var o burun damlalari varya deniz suyu onun gibi paketlenmis olanlarida var
Haribo42 titebouille ha ben yazarken yazmissin valla cokk cok saol😍😍😍 once tr de varmi bakicam yoksa yazin gurbetciler geliyoya hep siparis vercem ordan😂
titebouille Haribo42 bende mi öyle yapsam annemden istesem 😂 Yada burda araştırıp mı alsam bilemedim.
Haribo42 titebouille benim annem dogumdan sonra gelicek yanima o yuzden o elimde daha once olsun istiypeim annem sey alcak bak sende aldirt arnican krem varya
Haribo42 titebouille varya cocuk dustugunde biyerini vurdugunda valla bakabilirsin icerigine bizim evde eksik olmayan kremlerden biri morluk icin .. bide yanik kremi vardi suepr biseydi ama adini hatirlayamadim :)
titebouille Haribo42 baktım şimdi aklımda sağol canım..😊 ben türkiyede hataydım eşim buraya atandı.. fransada doğma büyüme Lyon.. sen ? 23 yaşındayım..🤷♀️😊
Haribo42 titebouille hmm bende 25 olucam agustosta:) bende dogma buyume paris 4 yildir istanbuldayim 1 yildirda evliyim☺️☺️☺️
Haribo42 Fureya silverdin tr de satiliyor dimi iyi bi krem diye duydum ama benim dedigim farkli belkide icerikleri benziyodur ama ben hala ismini hatirlayamadim😂
Fureya Haribo42 evet. Türkiye de yanık deyince akla gelen şeyler sırasıyla şöyledir hatta: yoğurt, diş macunu, silverdin 😄😄