Mervemehr normal dogumdan bende cok korkuyodum hatta doktoruma istemediğimi söyledim ama zorunlu olduk zaten bebegimin başı dönmedi korktugumu kızım da hissetti herhalde ☺️ Yani bilmiyorum benim sorunum sanırım tamamen vajinal korkum ben öle iğneden kesiden pek korkmuyorum acıkcası. Ama gercekten başınıza birsey gelince öyle cesaretli oluyosunuz ben yapamam dediğiniz herseyi bebeginiz için yapıyorsunuz yani orda size casaret gelir gelmezsede cokda önemli degil bence genel olursunuz seceneginiz var. Yani uyuştuktan on dk sürmemiştir bebegi çıkarması ama tahminimce cünkü saati göremiyordum ben.dikiş daha uzun sürüyo bide sabırsızlanıyosunuz hadi kavusayım bebegime diye dahada uzun geliyo. Sanırım yarım saat bide sonra dikişi atıp doktor gidiyo seni siliyolar falan.5 10 dk açıkcası uyuşukluk herkeste gecme süresi aynı olmuyomus ben odaya geldiğimde ayaklarımk oynatmaya başladım ama burda 6-8 saat uyusukluk hisseden duydum. Bence ikisinin yeride ayrı ama gözünün gördüğü başka tabi . Sürekli özlüyosun uyuyunca bile . Benim mi bu falan diyosun hep kendine.en zoru biraz uykusuzluk ama ona deger. İnşallah saglıkla sende alırsın canım kucagına. Allah onları bize bagışlasın😇