Sengulkrgz lilamom spiral taktiracaktim ama arkadas onjnla hamile kalmis oyle diyor ne yapavagiz yaaa vallahi delirecegim.Ikinci cocuga hazir degilim bire bile zor alistim...Esime kalsa 3 tane olsun ama yapamam yaaa baglatsak mi ne😁
Atnb @Filiz çok düşünme canım akışına bırak mide bulantıları için ilaç kullanırsın lohusa döneminde de evle ilgili sorumluluklarını azalt bebeklerine yoğunlaş herşeye yetişmeye çalışmak bizi asıl yoran aslında ben öyle yapmayı düşünüyorum
Sengulkrgz Filiz26 sen saka yapiyorsun kiz bende spiral taktiracaktim yaaaaa yaa nasil korunacaviz biz yaaaaaaaaa
Mavigozunannesi Filiz26 bende spral ile hamile kaldım canım kızım 2.5 yaşında 2. Dusunmuyodum 37 haftalık oldum şuan yakında doğum kendini motive et kardeşi ile beraber büyüyecek evet ilk gunler zor olacak ama sonra birden rahatlayacaksin ben kendimi bu şekilde motive ettim ve eşim saolsun çok istediği için destek olduğu için psikolojik olarak rahatladım
Hh097 Sengulkrgz ben de spiral taktırdım çok şükür oğlum 2 yaşını doldurmak üzere ilk zamanlar sürekli test yapıyordum kaymış olabilir mi diye ama öyle birşey olmadı
Pnrmhmmd Filiz26 canım bende oğlum 8 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi doğuma 10 gün kaldı çok ağladım ilk duyunca sonra kanamam oldu Bi anda dedim napıyosun sen o kadar çocuk isteyen varken ne haddine ağlamak allahın gücüne gitti şimdi şükür doğmak üzere inşallah beraber büyüyücekler Oğlumla kızım
Filiz26 Pnrmhmmd ben duyunca hiç üzülmedim nedense canım mutlu oldum ama şimdi hani düşününce nasıl baş edicem bilmiyorum, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah, dua et lütfen benimde bu kız olsun ya
Pnrmhmmd Filiz26 ne güzel hiç sıkma canını o düzenede alışırsın hele sağlıklıca doğusunda ☺️ ederim canım kendimede çok etmiştim kız oldu
Hh097 Filiz26 bende öyle düşünüyorum benim oğlum ağustos bebeği ben o sıcaklarda o dikişlerle gerçekten mahvoldum rabbimin bileceği iş ama Benim elimde olduğu kadarıyla kışa denk gelecek şekilde hamile kalmayı düşünüyorum