Nrdlk Kızlar konyada medicana hastanesinde olanlar hangi doktora gidiyosunuz hastaneden memnun musunuz ücretleri nasıl ben yeni başladım doktorum buraya geçti Durdane Nil Okur iyi şeyler okuduğum kadar kötü şeyler de okudum hastane hakkında kafam çok karıştı
Yenianne_ Nrdlk canım Konya'da sın sanırım bende konya dayım hamile drğilim ama şüphem var yalnız medovada dr azer aras uluğ var mükemmel bi doktor ilgisi müthiş güler yüzü herşeye bedel tavsiye ederim
kursadecmel Nrdlk kimden duyduysam iğrenç bir hastane dedi. Ben kızılaydaki tugba sekmenliye gidiyorum müthiş bir doktor muayene ücreti elbette herkese göre farklı ama sgk lı isen 85 tl
mamyfat93 Nrdlk bende Rengin hanıma gidiyorum. Hastane hakkında daha önce eşim ameliyat oldu gayet temiz ve ilgililerdi. Ama Doğumda nasıllar fikrim yok. Çevremden duyduğuma göre memnun kalan çok
Nrdlk Yenianne_ doktorum 'dan çok memnunum ben bu hastaneye yeni geçti hastane hakkında soru isaretlerim var sadece ama akli ada olsun teşekkür ederim ❤
Nrdlk Yenianne_ sende bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşallah emin ol onlar için herşeye değer bana da dua et 😊
Aysegul_42 İğrenç hastane medicana mı 😅❓valla ben çok memnunum benim doktorumda Hüsnü Alptekin’le doktordanda memnunum hastaneden de gayet temiz hastane ben Karaman’dan geliyorum normalde Konyalıyım Karaman’da yaşıyorum sırf o doktor için geliyorum ☺️
Nrdlk Aysegul_42 bende Cumra dayım zaten bende sırf doktorum için geliyorum Nil hanım önceden özel selcukludaydi o hastane batmış kapanmış doktorumda medicana ya geçti iste ondan bu yoklayim dedim burada bilen yada orda doğum yapan varmı diye
Aisha-123 Bende rengin karataylı ya gidiyorum 125tl muayene ücreti şimdiye kadar memnunum doğumuda orda düşünüyorum
Aisha-123 Nrdlk anladım belki doğum yapan çıkar ben daha yapmadığım için bi yorumda bulunamıcam ama düşünüyorum orda yapmayı
ays_feride @Nrdlk bende rengin hanıma gidiyorum, benimde kafamı karıştıran hastane , kişiden kişiye değişir ama malesef bende iyi şeyler duymadım , bu hastanede doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Civciv123 Bende medicanada Rengin karataylıya gidiyorum doktorumu çok seviyorum arkadaşım doğum yaptı onun yanında refakatçı kalmıştım çok memnun kaldık doğum anındaki ebeler çok güleryüzlü çok tatlılar
Guulseeen Nrdlk medicana rengin hanımda doğumumu yaptım hastane ebeler hemşireler doktorumuz herşey cok guzeldi hepsi cok ılgılıydı bı daha doğum yapsam yıne orda yaparım rengim hanım müthiş bi doktor doğum yaptım ama kendısını özlüyorum arada göresim gelıyor öyle söyliyeyim. Hastane iğrenç diyenleride anlamıyorm elma veren ağaç taşlanıyo gercekten bı çok hastaneyle ücretler yaklaşık olarak aynı hem ucuz olsun hem kaliteli olsun istiyolar sanırım.. bütçesi yetebilen gidebilcek olanlar kesinlikle tereddüt etmemeli