PrenssAnnesiiii Göğsümn altına batıyor çok acıtıyor eğilemiyorm batıyor oturamıyorm dimdik oturmam lazım batmaması için 31haftalık olduk bugün sizce bu ayakları mı kafası mı anlam veremedim hep baş aşağıydı aslında kafası olblr mi bilmyorm yaşayan varmı🤦🏻♀️🤷♀️
Yurdanur PrenssAnnesiiii poposu ve ayakları canım..top gibi olduğu zaman poposunu dikmiş oluyor ilerleyen zamanlarda kasılmalar arttığı için daha da sıklaşacak geceleri uyutmadığı olacak hatta poposu ne taraftaysa o tarafa doğru yamulacak..ben doğum yaptım hala daha bazen hafiften o acıyı hissediyorum galiba içerde hasar bıraktı biraz 😂
23Zumra PrenssAnnesiiii eger basi asagidaysa ayaklaridir kaburganin altina koymaya calisiyor benim de bazen oyle oluyor ama doktora gittin de sor mutlaka 😊
Deletedmom133 PrenssAnnesiiii benimde top gibi olup batıyor benimki dönmediği için kafası olduğunu biliyorum 😂
PrenssAnnesiiii Goncaa3 ama orada top gbi birşy olunca batıyor o gdince geçiyor batması neresi artık blmyorm ayaklarımı kafasımı🙄
gulsahklycc benim bildigim bebek hep bas asagidadir dönerse ayaklari asagida olur o durumdada dogum zor olur zaten ayaklaridir o
PrenssAnnesiiii gulsahklycc baş aşağıydı hep canm böyle hissetmeye başladğımdan beri ama ters mi dedim korktm açıkcası🙄
PrenssAnnesiiii Deletedmom133 ya benm hep baş aşağıydı da ben de ters mi döndü bu bebiş naptı diye düşündüm😂
Hzlhakko Deletedmom133 ne zaman başladı canım bunlar ben 17 haftaya giricem sağımdaydı hep şuan oraya çok baskı yapıyor yusyuvarlak top gibi canımı acıtıyor içeride yara almışım gibi bir ağrı şimdiden üstüne yatarken acıyor 3 Aydan sonra sola yatın diyorlar ama hep sol olmuyor
cansuuhakann PrenssAnnesiiii ya bende 2-3 gündür tam diyaframımın ora göğüslerimin altına batıyor sanki böyle duramıyorum normal. Ve daha 28.haftadayım. Nasıl olacak böyle. Geçmiyor acısı
Gkayra PrenssAnnesiiii benimde 30haftdan beri öyle ağrısı dayanilmayacak şekilde sağ gogsumun altından parçalayıp çıkacak gibi,ebe el.ile muayene etti poposunu yerleştirmiş oraya paşam 😊daha da zorlayacak seni dedi gerçekten de zorluyor ...sizinde öyle gibi geldi bana👶💙
Senaben PrenssAnnesiiii kafasi saniyordm ben donmemisti cnku. Gecen sali gittim donmus meger. Ayaklari ile itiyormus. 34+6 yz
Gkayra PrenssAnnesiiii aynen büyük ihtimalle poposu 👍😉👶 çıksın sorucam ben ona bunları ,ısırıp bitircem o popoyu 😘
Senaben PrenssAnnesiiii dun gece mesela baya baski yapti kaburgama uyuyamadim. Olacak iste boyle seyler sabir ☺️
PrenssAnnesiiii Senaben benmde az önce yemek yerden geldi dayadı oraya eğildim yerden birşey almak için battı nefesimi kesti oğlan🙄😂