Beto Ben aldıramadım ne yazık ki yapamadım. Aslında bu postu açtığım dönemde o kadar sizinle konuşmak istedim ki ama ne yazık ki girmediniz sanırım uygulamaya. Çapaya gittim daha fazla araştırılması için komisyona girdim sonlandırabilirsin kararı çıktı yine. O kadar çok araştırdım ki arayıp bulduğum insanlar oldu. Turnerle kızlarla konuştum. Yada evladı turner olan anneler. Hepsini dinledim hayatlarını bizi neler beklediğini. Evet mantık olarak belki aldırmam gerekirdi ama yapamadım ben. Şimdi de sanki hiç birşeyi yokmuş gibi devam ediyorum hayatıma. Minik kızımda yavaş yavaş büyüyor. Ben inanıyorum inşallah yaşarsa kızım birlikte atlatacağız bu süreci. Çünkü şöyle bişey tanıştığım bir çok turnerlı kızlar çok mutlu ve hayatlarından memnunlar. Aslında bende hep aldırmayı düşündüm hep. Ta ki o kızlarla ve annelerle tanışana kadar. Umut oldular bana. Sağlıklı doğan ve sonradan otizm yada sakat kalan bir çok çocuk var. Dışarıda hasta bir çocuk gördüğümde dedim ki Rabbim sen büyüksün sağlıklı olup bu şekilde de olabilirdi. Turner dermansız bir dert değil. Rabbime hamd olsun ki tedavileri var. Ben kızım için herşeyi yapmaya hazırım. Beni sadece kalbi korkutuyor. İnşallah Doğum sonrası ameliyatımızı da sağ sağlam atlatacağız ben inanıyorum. Tam tersi bir durum olur kaybedebilirim yavrumu ama o zaman da Rabbimin taktiri derim. Herşeye alıştırdım kendimi. Ama şuna gayet iyiyiz sanki hiç birşeyi yokmuş gibi davranıyoruz eşimle. Dört gözle bekliyoruz kızımızı.