Emineyhntkl iki arkadaşımında başına geldi kuzu. Birisi turner sendromuydu. Cüce olacaktı beni zehirleyecekti vs diyerek direk gidip aldırdı. Diğeri hidrosefali+spina bifida dediler. Başı vücudundan 3 kat büyük dediler. Normal doğuramzsın. Seni zehirler dediler. Doğar doğmaz ölecek boşuna sezeryan olcksn ölmese bile hep ameliyatlar olcak başı büyümeye devam edecek dediler. İlgilenmediler aldırmadı diye. Azarlandı her gittiğinde. Ama o doğurdu ölürsem şehit olurum aldırırsam katil dedi. Ve dedikleri gibi hasta ama dünyalar güzeli bi bebeği oldu. Kendi hastalğndan değil ama enfeksiyondan kaybetti. Ama cennetlik ana ünvanını taktı boynuna. Diğer arkadaşım da onu gördükçe ağlar durur keşke aldırmasaydım. Ben yapamadım ne güzel sen yaptın der hep. Rüyalarına girdiğini vicdanının rahat etmediğini söyler. Benim 9 ay çok iyi denildi bebeğime. Doğumda %100 engelli kaldı zor doğum doktor ihmali yüzünden. Şimdi engelli diye aldırsan. Bu çocuk doğumda da engelli kalabilir. Arkadşımın yeni ek gıdaya geçen güzelim çocuğunun boğazına salatalık durdu. Çocuk bitkisel hayatta senelerdir yatalak. Hiçbirimizin garantisi yok. Bu snein sınavın. Dilerim hakkınızda hayırlısı olur. Allah yar ve yardımcınız olsun 💙