[silindi] Yldzhh bende 38deyim şu nişan nasıl bişey merak ediyorum😂 geceleri belim ve karnımın üst kısmına vuran sancılarım oluyor onun dısında hiçbir belirti yok 😏
tektanemmmm [silindi] nişan herkes de gelmiyor cnm 2 ablama sordum. Nişan ne dediler 😊en mantıklısı nst de çıkan sancı
[silindi] tektanemmmm bende internette okudum nişan bazen akıntı şeklinde geldiğinden herkes anlayamayabiliyormus nişan olduğunu. Yani herkeste oluyormus ama bazen fark etmek mümkün değilmiş
Damlin Bulantısı olan var mı 38.haftam bitti son 3 gündür sabahları kahvaltıdan sonra bulantım oluyor
tektanemmmm Damlin benim baştan hiç bulantım olmadı yalnız bu aralar aşırı derece de iştahsızım sıcaklar dan herhal de ama ayaklarım fil ayağı ne yapsam aza iner acaba ? Bilgisi olan var mı basamıyorum
[silindi] Damlin evet son haftalarda oluyormus bebek mideye baskı yapıyor ayaklarıyla galiba doktorlar normal diyor
Damlin tektanemmmm koltuga uzan ayagının altına 2 3 tane kırlent koy.bnimde oyleydi geçti . Çok su iç. Su da etkiliyor
Busra05344 tektanemmmm bol su iç canım bide havada tut çok ayakta kalma tuzu sıfırla benim de çok şişti. Böyle. Önüne azda olsa geçtim :).