Esma5825 zlemAtAcar Ben şuan 11+6 dayım bugün kontrole gittim doktorum demir ilacı verdi. Öncesinde düşük için progestan kullanmıştım birde folik asit
gizemgnll zlemAtAcar hamilelikten 3 ay önce basladıö decavit hala kullanıyorum, ekstradan 2 haftadır balık yağı kullanıyorum 21nci haftadayım 😊
Sinemelik zlemAtAcar Bende 15 haftamdayım en çok bana mı ilaç verildi 😔 Multivitamin,demir ilacı, d vitamini damla olarak , omega 3, magnezyum bide kalsiyum ilaçlarım var 🤔🙈😔🤪
nazliiayaz Ben 19. Haftaya girdim ferrum fort demir ilaci, decavit vitamin ve magvital magnezyum kullaniyorum
Birannebirbebek 34 haftalık hamileyim şimdiye kadar sabahları feramat akşamları demir için damla kullanıyordum.dun rutin kontrol için gittim nstye ilk defa bağlandım çok sancım çıktı malesef Şimdi onlara ek olarak adalat ve magnezyum kullanıyorum birde haftada bir gün kansızlık için iğne 😞 bir anda bir sürü ilacım oldu
Elissaaa Decavit vitamin, esktra omega3 balık yağı ve içinde yine bir çok vitamin olan bir ilaç.Dün itibari ile progestanı bıraktık çok şükür inşallah bir daha gerek kalmaz🙏🏻
seydanurceyhan 36 haftalik hamileyim gynoferen ve magdyn kullaniyorum ilk 3 ay folik asitle devit 3 kullandim sonraki 3 ayda gynoferenle decavit kullandim simdide usteki yazdigim ilaclari kullaniyorum
Sinemstf seydanurceyhan ben de 19. Haftamdayım doktoruma demir ilacı vercek misiniz dedim oda yazdı gynoferon verdi eczacıda ilacı verirken bu kan ilacı dedi.. benim de aklım karıştı doktorunuz size ne diye verdi bu ilacı?
zlemAtAcar Sinemstfgynoferonu demir ilacı olarak veriyor doktorlar. Eczane kan ilacı diyor. Benimd e öyle oldu
seydanurceyhan Sinemstf bende gynoferen kan ilaci die biliorum canim ama decaviti demir die biliorum ama karisiyo icinde ikisininde vitamin oldugu icin bana doktor kullan dedi