O kadar çok yazı okudum ki burada artık yazma ihtiyacı hissettim belki de kızanlar olacak aranızda fakat ;
Sizi ağlatan insanları affetmeyin. Hiç kimse ikinci bir şansı hak etmez. Ve siz ikinci kez ağlamayı ! bir kadının yaşam standartlarını değiştirmesi elbette zor olabilir ama benim nihai kararım midemi bulandıran bana psikolojik baskı baskı yapan bir adamla aynı evde yaşamak çok delice .Ayrılmak ta ölüm falan değil.Daha öncede yoktu hayatında ha bir eksik bir fazla 😊Biz kadınlar asla unutmayız yani asla unutmayacaksın yaşanılanları iğrençliğini !
Çok sevdiğim bir yazıdan alıntı yapacağım şimdi ;
Kadınları üzebilirsiniz ama yıkamazsınız. O bilir ne zaman gideceğini, ne kadar kalacağını. Sorsan bu kadınlara güçlü olmayı sen mi istedin diye? “Pamuklara sarılmış mutlu kadın olmak varken, deli misin sen neden isteyeyim?” diye gülümser ve ardına bakmadan gider. Karışır kalabalığın içindeki yalnızlığına.
Gücünü yürüyüşünden tanırsınız…
Sen çok güçlüsün hayatta sadece o insandan ibaret değil hayatı yaşamak için yaşama olur mu ? Öyle dolu yaşa ki çok mutlu ol sen buna değersin ve çok değerlisin 💚 Kocaman canı gönüldenden sevgiler 💚