Yadee hfza aynen canim insanin kendi annesi gibi yok istersen 100 defa anlat anlamiyor cunki insanlar ne der diye yasiyoruz😤
Yadee Mavis222 benim esimde arkamda cok sukur dogumada esimle giricem baska kimse olmayacak. Konusup orta yolu bulabiliriz insallah🤷🏻♀️
Mavis222 Yadee inşallah ama kaynanalar maşallah hep kavgaya yer arıyorlar yok gelmeyiz yok bakmayız sanki onlar baksın diye yapıyoruz biz bu çocukları
hilal89 Yadee ne gerek var böyle insanın huzurunu kaçırmaya karışmayın kaç yaşında insanlarız bi rahat huzur verin
Yadee hilal89 biara kafama okadar taktimki kanamam oldu dedim degmez ama onlar ordan baski yaptikca insanin huzuru kaciyo
nilaylaylaylay Annem ve kayınvalidem 🤗 ikisinin de ilk torunu ikiside kalsın istiyorlar ben de kıramam asla.
Esracgr Yadee Gorumcemin kalmasini istiyorum o da doguma girmeyi cok istiyo ama bakalim dogum univ. hastanesinde olucak izin verirler mi bilmiyorum.Biraz garip gelebilir gerci simdi okuyanlara esi varken insan gorumcesini ister mi doguma yanina diye 😊