Rain81 Arkadaşlar 27+2 deyim, reflü yüzünden uykusuz geceler geçiriyorum , Dr gaviscon verdi fakat midemi bulandırıyor kullanamıyorum , var mı bir önerisi olan yada aynı durumu yaşayan ?
Handeaslan39 Rain81 salçalı yemeklerden uzak dur canım .. ve doktorun verdiği ilaçları kullanman gerek
MerveAlminaAar Rain81 canım ben herkese öneriyorum burda sanada söliyim hamileliğimin başından beri bulantı yanma vardı mahvoluyordum doktorumun tavsiyesi üzerine PULCET diye bi ilaç kullanmaya başladım yanma şikayetim tamamen bitti doktoruna bi danış derim
Sonay Rain81 ben ilk gebeliğimde çok çektim gaviscon rahatlattı bide ayran içiyordum bide leblebi de iyi gelir cnm gece yatarken yastığını yüksek tut . Bide bi kullanıcıdan duydum tahinde iyi geliyormuş yanlış hatırlamıyorsan . Sabahları ac karnına yiyebilirsiniz yiyin ☺ Gecmiş olsun
Sonay Rain81 ben ilk gebeliğimde çok çektim gaviscon rahatlattı bide ayran içiyordum bide leblebi de iyi gelir cnm gece yatarken yastığını yüksek tut . Bide bi kullanıcıdan duydum tahinde iyi geliyormuş yanlış hatırlamıyorsan . Sabahları ac karnına yiyebilirsiniz yiyin ☺ Gecmiş olsun
gizemmm Bende 28+3 teyim. Gaviscon çok rahatlattı beni. Eğer bunu kullanamıyorsam bol bol leblebi ye. Sabah uyanınca bi de yatarken mutlaka bi de yemek yer yemez yatma biraz otur yoksa bütün yendiğin ağzına geliyor
Rain81 gizemmm yemek yesemde yemesemde sanki böğrümde öküz oturuyor 😒 böyle bir yanma Yok 🔥 ama leblebi bi Denicem cnm çok sağol
Rain81 Handeaslan39 şurup verdi içemedim 😒 sonra emmeli tablet verdi o da midemi bulandırdı 🙁 doğal yollardan bi çare bulaydım iyiydi ..
gizemmm Bende de öyle bi yanma oluyordu ki hiç bi şey yiyip içemiyordum 6. Aya girince şiddetlendi Böyle olunca yoğurt yiyordum o çok iyi geliyordu bana Şimdi de arada bir gaviscon içiyorum
Deryaglmser Umarım geç olamamıştır cevap için ama bana susam tüketmemi ve çiğ patates suyunu içmemi (1tatlı kaşığı kadar) söylemişlerdi iyi geldi de umarım size de iyi gelir.