Fmy00 Atlarlayasayan küçükler büyümez inşallah canım neden böyle oluyor acaba çok kötü bi durum ya yüzümde cıkmasaydı bu kadar üzülmüyordum ama hamilelik kilo zaten çirkin gözüküyodum bide bu geldi üstüne😟
Atlarlayasayan Fmy00 ay inşallah ama ailemde çok et beni olan var annemde abimde babamda falan hep var belki genlerle alakalıdor bilemiyprum
Zeyneprabia Benim boyun kısmında tek tük vardı 31 haftadayım, baya bir çoğaldı, normal benlerimde çoğaldı. Arkadaşımın da çıkmış hamileyken bir kısmı dökülmüş bir kısmı kalmış, doğum sonrası iyi bir bakıma girmek gerekiyor galiba
Aysnrplt Fmy00 canım bende de var genetik sanırım baba tarafımda var komple. Hamilelikten önce küçük küçüktü şimdi büyüdüler Doğumdan sonra yaktırmayı düşünüyorum
Fmy00 Aysnrplt müdahale için doğum sonrasını beklemek gerekiyor sanırım daha var doğuma da bekleyecez artık😩
Tugsem81 Fmy00 olsun dert etme dert edersen dahad cogalır ve sonrada dusmezler benherzman nehı vok ıstersen olmaz dıye dusunurum onunda bır guzellıgı vardır ınsallah eskısı gıbı olurlar
Fmy00 Tugsem81 haklısın canım fazla düşünmemek gerek neler neler var Allah esirgesin vardır bunların bi çaresi 😘
Fmy00 NurdanHakan evet canım öyle bişey varmış sanırım doğumda bulaşma gibi benşmkilerde çok aktif zaten sürekli çoğalıyorlar mutlaka söylemem gerek 33 haftadayız
Ckyert Fmy00 önce kadin doğuma danisin sonra bir şey yapilabiliyorsa dermatolojiye gidersiniz ama genelde yakma flan yapılıyor diye biliyorum o da gebelikte olmaz sanırım
NurdanHakan Fmy00 benim genital bölgeme yakında çıkmıştı doktor o an bişiy sürdü ve yaktı onu tekrarlarsa mutlaka söylememi istedi bende tekrarlamadı ama siz danışın doktorunuza
Secilcan Bu sıralar benim de boynumda küçük küçük çıktı yaşa bağlamıştım😂ama hamile olmakla alakası varmış sanırım şimdi anladım🤔
NurdanHakan Fmy00 hayır ben kadın doğumcuma gittiğimde söyledim gösterdim uzun kulak pamuğu çubuğu gibi bişiye ilaç sürdü sonra o bölgeye sürdü tamam bi iki güne geçecek dedi ve kurudu gitti
Aysine Fmy00 aynı sıkıntı bende de var var olanlar büyüdü boynumda ve göğsümde küçük küçük benler çıktı ☹️