Handaan Günaydın güzel anneler doğumuma 20 gün kaldı ve ilk dogum olacak şuana kadar doktorlar son anda bi değişiklik olmazsa normal olabilir dedi inşaAllah sizden normal doğumu kolaylaştıracak bilgiler tecrübeler öğrenmek istiyorum benim bildiğim yürüyüş hurma ılık bir duş sizler ne önerirsiniz😊
Pnrmhmmd Handaan valla ben bitek hurma yemiştim canım onun dışında yürüyüş felan pek olmadı ama evde hiç durmadan temizlik yapardım yinede 1 cm açıklıkla yattım hastaneye suni sancıyla doğum yaptım
Hilalmnzk Bende gebeyim henüz Doğum yapmadım ama bir hemşire olarak söylediklerinizin yanında doğru nefesin Doğumu en kolay hale getirdiğini düşünüyorum bu konuda eğitim alabileceğiniz yer varsa başvurmanızı öneririm . Şimdi devlet hastanelerinde de ücretsiz eğitim veriliyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir Doğum geçirmeniz dileğiyle
Handaan Hilalmnzk Amin cümlemize inşaAllah çok teşekkür ederim çok isterdim ama malesef ağrılarim çoğaldı kursa gidip gelmek beni çok yorar ağrılarim var sık sık idrara çıkıyorum anca yuruyuşlerimi yapabiliyorum
Thecrown Hergün yürüyüş merdiven inip çıkma hurma plates, sandalye egzersizleri, sıcak duş. Perine masajı Meryem süresi , çömelip kalkma