BuseArac 3 milyara neresi var? Biz araştırdığımızda en ucuzu akay lokman hekimdi ve 4500dü. Aslında şunu unutmamak lazım. Doğumda ne olacağı belli olmaz. Herhangi bir sıkınıtıda küveze yoğun bakıma alınmak gerekirse eğer gecesi bir milyar. Evet paketlere her şey dahil ama ekstra durumlara dikkat etmek lazım ama güvenirseniz ve paranız varsa tabiki tercih edilir. Çevrenizde nereler var? Ben Sami Ulusun Turgut özal binasına gidiyorum. Doktorumdan inanılmaz memnunum ve özelden daha çok ilgileniyor. Bina özel hastaneden devredilme ama yer olmazsa Zekai Tahire ya da Etliğe götürecekler ama zaten bir gece kalacağım kalabalığı da takmıyorum 😇 eşim çok ama çok rahat bir insandır. Bu süreçte ben de öyle olmayı öğrendim. Her gittiğimde iyi ki özele gitmemişim diyorum. Örnek, dün şeker yüklemesi yapıldı. Kan vermek bir dk. Sonuçlar bir saat sonra çıktı. Bunun için iyi ki para ödemedim diyorum. O parayla oğluma çok şey yapacağım. Ben sadece deneyimimi paylaştım bi düşünün derim 😇 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız