Merhabalar,
40+3’ te normal rutin kontrolüme gittiğimizde doktorum nst sonuçlarını beğenmedi, bebeğin kalp atışında problem gördü ve yatışımızı yaptı. Alttan kontrol sırasında tüm nişanım geldi 1 cm açıklık vardı, bebeğin kilosu 3900 olmuştu riski bir normal Doğum olabilirdi. Ama doktorumda bende denemek istedik suni sancı sonrasında alt çatım genişleyecek mi bakmak istedik. Suni sancıda takıldı hafif hafif ağrılar hissettim sonra bi anda arttı evet çok acı, çok zor bi süreç ama geçiyor. 4 saat suni sancı sonucunda doktor geldi suyumu patlattı açılmam 3 cm olmuştu. Suyum patladıktan sonra asıl sancılar başladı tarifi imkansız ama geçince hepsi bitiyor. Doktorum esneme istediğim gibi gitmiyor bebeğin omzu takılabilir Sezeryan a girelim dedi o acıyla ne dese tamamdım zatende riske atmanın anlamı yoktu. Beni ameliyat haneye aldılar genel antestezi istedim çünkü suni sancılı sürede çok yıprandım uyumak istedim. Yarım saatte ameliyatım bitmiş odaya çıkarıldım bebeğimi getirdiler tarifi imkansız duyguydu bu arada sütümde hemen geldi.
Sezeryan içinde şunu söyleyebilirim bende çok fazla gaz problemi oldu lavman yapıldı eve geldim ama yine gaz sancısı var asla gaz çıkaramıyorum ama onun içinde aktif olmak lazımmış benim canım az sanırım dikişlerim sızladıkça canım acıdıkça kalkmak hiç istemiyorum 🤦♀️