Mevs iremasanceylan bende ıkı kez kendı doktoruma sordum bı kezde ayrıntılıda soyledı birdaha sormadım o yızden acaba sormak gerekırmı birdaha
Sebogelin Merver yok kuzum onlar ayrıntılı yaptırmamıştır. Bazıları ayrıntılı ultrason yaptırmıyo. Ayrıntılı da damarlarına kadar inceliyolar imkan var mı cinsel organını görmesin doktor
Mevs deletedmom9494 bende en son ayrıntılda soyledı bu testisi falan diye soyledı o gunden beri sormadım daha
Mevs 41hamile ne güzel benımkı anca onu yeme bunu ye diyor doktorum birtek ayrıntılıdaki doktor herseyını göstermıstı
Mervezngn Mevs bende ayrıntılıdan sonra hiç sormadım o güne kadar 4 farklı doktor kesin kız dedi. Ama diğer gidişimde yine sorucam Doğumda bi şokla karşılaşmak istemiyorum 😄
Mevs Mervezngn aynen bende senıngıbı en son ayrıntılıda soyledı doktor ben sımdınsormayada korkuyorum hazırlıkları yapınca
Mevs Sebogelin yanı demi herseyını görüyor doktor renklı yanı parmaklarını herseyını saydı banada burası testısı falan dedi o gun bugundur daha sormadım
havva_clk41 deletedmom9494 alışverişimizi tamamlamıştıkk baya erkek kıyafeti var ama yapacak bişey yok bir kaç tanesinin fişi elimizde sadece değişim yapıcaz diperlerinide bir şekilde kullanıcam artık
Burcuaec Mevs hep oğlumun pipisini gösteriyo kızıma birşey demiyordu bende dayanamadım kızım diyebilir miyim değişir mi yoksa diye sordum değişmez dedi hala tereddütlüyüm 😁
deletedmom9494 havva_clk41 aynen öyle valla çok zor bir durum belki yalnış görmüştür başka doktora gitmediniz mi?