Kimya UmudumOldun üniversite hastanesini düşünmez misiniz. Bebeğimin kalbi için gitmiştimayrintili ultrasonum olmasına ragmen ayrıntılı ultrasona da bakıldı ücretsiz. Perinotog uzmani doc . Oğuz Bey bakmıştı çok iyi bir doktordu.
Fatosbirinci UmudumOldun yalova uzmanlarda 500 lira doktor anlaradan geliyo be sadece perşembe günleri geliyo
seymakumatarnsf Canim Izmitte degil ama ben Gebze de gidiyorum Konak hastanesi. Ayrintili ultrason randevusu aldim bana 250 dediler. Bilgin olsun.
Kimya UmudumOldun aslında gebe polikliginde 19una randevu alabilirsin. Onlarda seni perinoloji uzmanına gönderecek bir hafta sonra max. randevu verirler canım. Ben yalovada 500tl ye detaylı olmuştum. Devletteki doktorların baktığını bilmiyordum. Bilseydim giderdim.
ysmnilhan1 UmudumOldun Gölcük devlet hastanesinin karşısında sevil baş şen diye bir radyoloji uzmanı var bana 350 lira demişti bilginiz olsun
UmudumOldun Kimya kime sorsam umuttepeden randevu almak imkansız diyorlar. Orası olursa tabiki para vermek istemem 😊
Kupra Canim umuttepede ben sordum 188 tl gibi bisey dediler hemende randevu veriyolar. Ben adapazarinda cektirdim uygun du yani
UmudumOldun Kupra Ben kendim umuttepeyi aramadim hiç ama yaptıran arkadaşlarım kesinlikle sıra bulamadık diyorlar. Yarından sonra hergun aramaya başlicam bakalım 😊
UmudumOldun ysmnilhan1 ya ben yaptırmak istiyorum , Allah korusun ama bı sıkıntı varsa erkenden tedbir almak istiyorum