Okyanusolmak Melisatsss bugün 38+0 olduk. Hiçbir belirti yok 🙄 karnım baya büyüdü artık oturup kalkmak zorlaşıyor. Bi de yediklerim beni çok şişiriyor sanki. Özellikle akşamları
Rmk Melisatsss karnimda bişey yok ama sırt zor oluyor artık yavaş yürüyorum hareketlerim biraz ağırlâşti hamile olduğumu anladım yani artık bugüne kadar değilmişim gibi oldu
Melisatsss Rmk Evet şimdi hissettiriyo hamileliği 2 hafta öncesine kadar hopluyo zıplıyodum ama simdi yataktan zor kalkıyom 😊
babymomm Rmk sancım var diyorum eşime doktora nst de sıfır yalancı cıkarıyor makina beni inanın bende anlmadım ben bile kendimden şüphe ediyorum 38+6 Melisatsss
Rmk Melisatsss aynısı ve oturduğunda sırtımı dayamazsam eğer karnım bacaklarıma degiyor demek ki aşağı indi artık sırt ağrısıda bu yüzden diye düşünüyorum
babymomm Melisatsss Rmk sancı yalancımı bilmem ama benim adım yalancıya cıkacak bir gün 🤣 1 cm de acılmam var nişanımda geldi sancm var belimde ama nst bozuk bence 🤣
Melisatsss babymomm 😁😁 Bence senin yalancı sancılar ama nişanın geldiyse bu gün yarın doğurursun en iyisi düzenlimi diye dakka tutmak 😊
Bebekiimm123 Bende 38+2’yim ama tık yok ne gelen ne giden salı günü çok sancılandım nst’ye bağlandım çok az sancı çıktı o kadar gözüm korktu ki bu az ise çoğu nasıl diye 😢