Merhabalar🤗ben de anne oldum. Darısı sizlerin başına 🙏🏻 Öncelikle sezeryan olma sebebim hastalığımdı. Yani zorunlu sezeryan oldum. Sezeryan Doğum yapanları anne kabul etmeyenler lütfen postumdan hızlıca ve sessizce uzaklaşsın😉
27 Mayıs saat 10.10 da oğlum dünyaya geldi.
spinal iğne yapılırken acı falan hissetmedim kesinlikle. Yapıldıktan sonra hemen yatmamı söylediler çünkü iki dakika sonra ayaklarımı hissetmiyordum bile. Sonra doktor geldi ve başladılar. (Ki ben anlamadım) boya sürüyoruz dediler tamam dedim sonra yatak sallanmaya başladı ama ben hala boya sürüyorlar işte sezeryana hazırlıyorlar sanıyorum. Başımda sürekli duran bir asistan vardı. Ona sordum şu an ne yapıyorlar diye o da az kaldı bebek gelmek üzere geliyor ve geldi dedi. Ben nasıl yani kestiler mi dememe kalmadan oğlumun sesini duydum ve başladım ağlamaya. Çok güzel bir andı.yani dokunmaları hissediyorsun çok kötü diyenler falan olmuştu ama ben hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında dikerlerkende hissetmedim sadece çok sallandım bu nedenle kusacak gibi oldum oksijen maskesi taktılar ve kendime geldim. Toplam bir buçuk saat sonra odama çıktım be oğlumu getirdiler emzirdim. Ayaklarımı hissettikten sonra yürümek için kalktığımda biraz Ağrı oldu ama çok az yani hamilelikteki vajina ağrısı kadar falan. O yüzden kimse korkmasın. Tam bir hafta sonra bayramın birinci günü oğlumla gezmeye bile çıktık 😂 ilk 10 gün annem yanımdaydı her şeyime yardımcı oldu. Sonrasında da ablam her gün geldi. Şimdi 18 günlük olduk ve 4-5 gündür kendim yıkayabiliyorum bile🙏🏻 Göbek bağı düştükten sonra kolay oluyor🙈
En büyük sıkıntım eve geldikten sonra vücudum aşırı ödem yaptı. Ayak bileklerimdeki kemikler görünmüyordu. Karnım desen Doğum yapmamış gibiydim. Çok korktum ve doktoru aradım normal dedi 10 gün içinde geçecek. Nitekim öyle oldu.doğuma 64.5 ile girdim. Bebek 3.400 doğdu eve geldiğimde 62 kiloydum😂 yani bebek kadar bile kilo vermemiştim. Şu an 56.5 kiloyum. Kaldı 6.5 kilo. Onu da en kısa zamanda veririm inşallah 🙏🏻
Sorularınız olursa cevaplarım. Hepinize sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻