Betulsarda kizlar bugün saglik ocagina decavitim bittiği icin gitmistim. bana 4 gun sonra tetanoz asisi icin gel yapalim dedi 17. hafta oluyor erken degil mi burada herkeste 20. hafta gormustum bilginiz varmi bisey olur mu erken yapildiginda? 😥
[silindi] Betulsarda bence çok erken ama bilemem doktoruna arayıp sor bence. Ben 20.hafta olarak biliyordum sağlık ocağını aradım geleyim mi diye hayır 21.haftada gelin bebek biraz daha büyümüş oluyor biz o zamanlarda yapıyoruz dedi. Bilemedim ki
sevginanc Betulsarda Beni de bugün aradılar 20. haftadan sonra yapılacak dediler.Ama erken yapılmasında bir problem olur mu bilemiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yazar umarım 😊
Rabiaaaa Betulsarda erken değil canım bende 17.haftada oldum ilk dozu hatta herkes 20de yaptırıyo siz neden 17de çağırdınız dedim 16 haftadan sonra yapılmaya başlanıyor biz genelde 17de yapıyoruz dedi. Bu arada sağlıkocağındaki hemşire tanıdığım oluyor o söyledi bunları yani
Mucizem09 Betulsarda Merhaba canım bende sağlık ocağındaki hemşireyi aradım ne zaman geleyim diye bana 24.haftada gel dedi. Bazı doktorlar 16. 17.haftada yapmak istiyor ama biz önermiyoruz çünkü ateş yapabiliyor dedi. Bana da bu şekilde söyledi canım dün aramıştım