Minnosizmmm busragrgn betalarım düzenli yükseldi 2 gün de 2 kat arttı şuan doktordayım muayene sıramın gelmesini bekliyorum umarım güzel şeyler duyarim 😊
Anneolmak38 Minnosizmmm Ay inşallah bu, ay bebeğim benimledir 2yıl oldu olmuyor hep hayırlısı hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua ettim
Minnosizmmm busragrgn şuan keseyi gördü alttan ultrasonla baktı 2 hafta sonra kalp atışı için bekliyorum dedi inanılmaz mutluyum o 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama 🙈🙈😊
Minnosizmmm Anneolmak38 inşallah seninledir kuzum benimde 1 yıldır olmuyordu çok şükür keseyi gördük bugün 😊😊
Minnosizmmm gulsaka sağol canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın güzel haberlerini alırız 💙💙😊
Minnosizmmm gulsaka yaşadım canım göğüslerim aşırı ağrıdı kasık batmam oldu ve aşırı sinirliydim duygusaldim sürekli ağlama isteği vardı
Minnosizmmm Esramese evet canım beta hcg düzenli yükseldi keseyi de gördük bugün ama ailemde kan pıhtılaşması ve daha önce de kimyasal yaşadığım için 9 kuru enox coraspin ve progestan verdi doktorum
gulsaka Minnosizmmm sen yine iyisin cnm daha önce ben damar tıkanıklığı yaşadım o yüzden sürekli kan sulandırıc iğne vurunuyorum , aynı zamanda ecoprin de içiyorum .