Mine9271 Valla mutlu oldum zayif degilmis benim kiz insallah saglicakla kucagimizada aliriz yavrularimizi
asyaveannesi 32+1'ım ben de 😊 kızım olacak inşallah ama ben de en son 27de gittim, 1.200gr demişti, bu pazartesi yeni randevumuz var. Bakalım kaç olmuş 💞
onuragtas Mine9271 erken Doğum riskin toksa neden korkuyorsun asıl bu haftalardan sonra alıyor kiloyu.günlük süt yoğurt ceviz muz kaşar yumurta yesen emin ol alır ben başından beri dikkat etmeye çalıştım şimdi de son ay iştahım tavan ama resmen bu dediklerimi yemememeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
Esilayagiz Bende dün gittim kontrole 32+3 bebeğim 2200 gram olmuş bakalım Sağlıkla alalım kucağımiza 🥰
R_Arslan Mine9271 ya canim inan extra bisey yapmadim sutu cok iciyorum ve muzu cok yedim bunalri gebelikten once de cok tuketiyodum bide kasar yemeye ozen gosterdim biraz. Bu kadar buyuyecegini dusunmemistim🙊 simdi bisey yerken kac kez dusunuyorum.
Mine9271 R_Arslan ben kasar yemekte sikinti cekiyorum kuruyemis muz sut pekmez soda hergun yediklerim
Betul11 R_Arslan bende 29 haftalıkken gittim drum kilosuna 1580 dedi yada 1560dı emin değilim ama haftasıyla uyumlu dedi hiç öyle çok falan demedi
Bysima Mine9271 bazen haftası geride yada ilerde olabiliyormuş bir hafta ileri dedikten 20 gün sonra gittik aynıydı kilosu zaman zaman durup bazende hızlıca alabiliyorlar
Portakalzlm Mine9271 bence normal canım bende 31+6da gittim 1815 gramdı doktor haftasına göre normal demişti 😃
Sengulkrgz Canoglum001 Canim ben iki doktora gidiyorum tatillerde vs giresjndakine normalde de agridakine.Agridaki doktorun cihazi berbat ultrason kagidinda vs yazmiyor.Hanlis bilgiler yaziyor.Yoksa biliyorum orada da yer aldigini.Giresunda gittigimdeki doktorun verdiginde dogru bilgiler mesela yaziyor....Anca hafta sonu ogrenebilirim
Ayazipek Bende bugün gittim 32+4 haftalık 1830 kg 42 cm boyunda olduğunu haftasına göre gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Oğlumda 3.260 kg 51 cm doğdu bu oğlumda sanırım aşağı yukarı abisi ile aynı doğacak üzülme tatlım zayıf doğan bebekler kilolu doğan bebeklere göre daha hızlı gelişiyor 😊 ayrıca ultarasonla Doğum kilosu farklılık gösterebiliyor arkadaşımın 3.500 görünüyordu bebeği Doğum kilosu 4.300 oldu 😂 şuan çocuk 3 yaşında obez ve her gittiği doktor çocuk için diyet öneriyor çok kilolu olmakta iyi değil
Adileee @mervedinc tombul mu dedi 30 haftalıktan 1400 dedi bana 1900 e kadar olabilir bu haftada dedi size neden böyle demiş anlamadım 🤔
mervedinc Adileee hiçbir fikrim yok 🤷♀️ öyle dedi bakalım 2 hafta sonra gideceğim yine ne kadar çıkacak ne diyecek sağlıklı olsun da 😅
Karvilsu 32+1 de 1900gram 42 cmdi 34+2 de 2400 gram olmustu prensesim bu sıralar kilo alımı hızlanıyor sağlıkla gelsin kuzucuklar insallah ☺️😊
Derya_deniz Canım bende geçen gittim 32+4 te 1800 gr 40 cm dedi doktorum gayet normal dedi bence dert etme zaten bu haftadan sonra iki katına çıkıyorlarmış hemen hemen 🙏🏻☺️
Elena4 Mine9271 ya benim 28+4 de 1760 gr di.simdi siz boyle yazinca ben korkuyorum suan 32+5im carsamba gunu randevum var kac olmustur ki 😔 cok tombul olmasini istemiyorum ya doğuramam
R_Arslan Elena4 randevudan sonra yazar misin kac olmus benimkide tosbik 33.haftada gidicem tekrar kiyasliyayim
GamzeAltndas Mine9271 Bence iyi canım benim de 32+3 de 1961 gramdı normal yani son haftalarda daha çabuk kilo alıyorlarmış zaten