Oziss Minikmucizemmm hayırlı olsun İnşallah saglıcakla kucağınıza alırsınız 🙂 tabi kız erkek fark etmez gönlünüzden gecen olmuş ne mutlu size 🙂 🙂
deletedmom99 maşallahhh Rabbim vatanına milletine dinine hayrli bi evlat etsin insalalh kucgnda sağ etsin😀
Mucizemibeklerken Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin siz bişey hissediyor musunuz bana hep anneler hisseder diyorlar
Minikmucizemmm Mucizemibeklerken ben gerçekten başından beri erkek istiyordum ilk çocuğum rüyamda hep erkek görüyordum ve annem de rüyasında silah görmüştü tuttu valla 🙏🙈
Minikmucizemmm Oziss gerçekten öyle kız erkek önemli değil bugün doktorum gayet sağlıklı dediğinde sevindim en çok rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Minikmucizemmm deletedmom99 bizim oralarda öyle derler ama tabi çokta inanmamak gerek rabbim ne yazdıysa o olur umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
deletedmom99 Minikmucizemmm aminn insalalhhh cammm Rabbim sağlkli hayrli bi evlat verişinde cinsiyetin bi önemi yok😀
Esesli Hayırlı olsun. Daha ben bişey hissetmeme imkan vermeden ilk öğrendiğim günden beri erkek diyor bana. Şuan daha çok küçüğüz bakalım. Benim için kız erkek hiç fark etmez