Mervemim Bebegimmbenimm 29 da gittigimde dönmemişti 32 de gittigimde döndüğünü ögrendim.. onhadta böle kasılıyor gibi oluyordu karnım yani bebek hep bi tarafa toplanıyordu sanki.. birde gögüslerinizin aştında tekme hissetmeye başlarsanız dönmüş demek oluyor.. bn önceden vajina üstünde hissederdim tekmelerini şimdi ya gögüs altı yasa sol yan karnımda 🥰
BaharSefvan Bebegimmbenimm ben 29. Haftamda sancıyla uyandm acile gittim bebek dönmüştü o sancıdan iki gün önce gittiğimde makat duruştu. Acildeki pratisyen bebek dönerken sancı yapmış olabilir dedi gönderdi beni. Kimisinde sancı oluyo kimisnde olmuyo galiba🤷🏻♀️
Findik92227 Oğluma hamileyken 25. Haftada dönmüştü hissettim karnım böyle sanki ikiye ayrıldı da sonra düzeldi gibi oldu pek acısı olmadı ama bi kaç saniyeligine de olsa çok tuhafti
Ssraa Ben bir gece fena rahatsızlandım. Mide bulantısı, söylemesi ayıptır ağzımı açmamla öğürmeden çıkarmam bir oldu. Ki hamileliğim bulantısız ve kusmadan geçti. Karnımın içinde hangi organımın ağrıdığını tarif edemedim ama çok rahatsız edici bir ağrı oluştu her bölgesinde. Ve sabahına hiçbir şeyim yoktu. Aniden oldu bir kaç saat sürdü ve aniden geçti. Daha sonra ki kontrolde bebeğimin döndüğünü öğrendim. Ben %99 o gün döndü diye düşünüyorum
Karvilsu Bende hissettim çünkü dönmesini bekliyordum 4 gözle 34+0 da döndü hatta doktor tavsiyesi ile karnıma fener tutarak döndürdüm😅..fener. Tuttuktan bir kaç saat sonra uyumaya gittim yatarken karnımda hareketleri çok değişikti ve ılık ılık dalgalanmalar hissettim ve sonrasında tekmeleri yukarda kaburgamda hissettim anladım döndügünü😀ve 2 gün sonra kontrolde doktor dönmüş dedi
cansuuhakann Karvilsu o nasıl bir sistem ya :) bize de anlat. Feneri nasıl tuttun nasıl döndürdün çocuğu
Esones Karvilsu nasıl tuttunuz feneri anlatır mısınız 😀 ben 38 olacam hala dönmedi herşeyi deniyorum birde feneri deneyim 😀
[silindi] cansuuhakann Esones haftanız ilerdeyse bebege Fener tuttugunuzda bebekte tuttuğunuz yöne kendini çeviriyor 😊
Karvilsu cansuuhakann doktorum söyledi İnternet’ten yazıyor canım yukardan assaya yavaş yavaş telefonun Fenerini indirdim..bunu tekrarladım 10 defa falan ard arda..bebek hareketliyken yapılacak Benim bir kaç saat sonra döndü ve çok belliydi dönerken 😁
Karvilsu Esones 34.haftada döndü benimki canım seninki bayağı büyümüş belki dönmez ama dene genede..yukardan aSsaya doğru yavaş yavaş feneri assaya doğru indir bebiş hareketli iken yapılacak insallah seninkide döner 😊
Thecrown Ben çok yöntem denedim ütü, baş aşağı duruş,secde pozisyonu, sabunla karında daire çizme, bebekle konuşma ce en önemlisi inandım 37de döndü çok şükür ama hiç anlamadım ultrason da görünce anladık
Thecrown http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/ Bu yöntemlere ve bunlara bakabilirsiniz https://www.google.com.tr/amp/s/mhthayat.haberturk.com/haber/haber-amp/1049223-gebeligimin-34-haftasi
Yasosss Bebegimmbenimm hissetmedim canım 28. Haftada doktor söyledi döndü diye bebek hareketli hep bir hareket oluyor tabi ama dönmedir diye düşünmedim muhtemelen sen de bilemeyebilirsin.
[silindi] Bebegimmbenimm evet çıt diye bir kemik sesi geldi o hafta doktor da randevum vardı aynı gün makat gelişli bebişim dönmüştü 😊😊
Seher__ Bebegimmbenimm benim göbek deliğim çok acimisti canım o ara döndü 29 da allta hissederken tekmelerini üstte hissettim ondan sonra😂
Gamzeciks Bebegimmbenimm dönerken hissetmedim ama yavaş yavaş hareketlerinin yeri değişti. Sol tarafa tekme atıyordu artık yukarı doğru atmaya başladı. Anladım zaten döndüğünü. Doktora gittiğimde de başaşağı duruyor dedi.