Kumsalinannesii eserivgen canim geç döllenme olduysa hemen görünmez kızımda ayni olayı yaşadım nadirde olsa bebek sonradan görülüyor iki hafta daha bekleyelim demişti Dr çok şükür kızım Yanımda. Umarım seninde öyle olur dr sakınca görmezse bekle lütfen
Handrella eserivgen canım benim 7. haftada mı ne göründü bebek hatta bi doktor beni baya korkuttu nerdeyse kürtajla alcaktı şu an 32 haftalık oldum. 8. Haftanın sonuna kadar bekle.. kalbini ferah tut bence var 🤗
eserivgen Handrella insallllahhhhhh rabbim yardımcımız olsun umarım tek isteğim korkularının yersiz çıkması 😔
eserivgen Ngrs evet banada o zamana kadar bekleyelim dedi ondan sonrasını alıyorlarmiş zaten rabbim hayırlısını versin dua etmekten başka çarem kalmadı 2 günde 12 tüp kan aldılar bende artk bıraktım 1,2 hafta sonra Rabbim neyi nasipte verirsin onu yasicaz 😔🙏
Handrella eserivgen ben de o kadar çok şeyden korktum kanamalarım oldu kaç kere kanama alanıydı bilmemne hepsini unutuyorsun canım inşallah bir an önce görünür de için rahatlar 🙏🏻
Aynur63 Bedis_emrah02 valla cnm belirtilerin hamilelik belirtisi ama 2 gün geçmiş kanda çıkması lazımdı bisüre bekle yine yap bakalım
eserivgen Nalanktl İstanbul Anadolu yakasında 5 hastahaneye gittim ayrı ayrı hepsi üst ultrasonda ve vajinal ultrason yaptı herkes aynı şeyi söylüyor 😔 değerlerin normal bekleyelim 1 hafta da emriyo gorunmesse işlem yapacaklarını belirtiyorlar psikolojik çöküntü de yaşıyorum
Serapasena eserivgen valla cnm bn 4 haftalıkken gebe oldugumu ögrendim 6 haftada kese var ancak bos dedi doktor ben bi dış gebelikte gecirdim 😔 ondan kaynaklı cok korktum ve hiç kalkmadım yerimden hep ayaklarım havadaydı yastık katmıstım 8 haftalık olunca tekrar gittim doktora cunkü doktorum dış gebelik tekrar nuksetmiş olabilir dedi ve biz cok korktuk ama şükür ki kızım gösterdi kendini inşaallah sende görürsün kese boyu cok küçüktü diye hatırlıyorum tam boyu söylemedi doktorum korktugum için ama üzülme biliyormusun dış gebeliğimin ustunden 3 ay gecince kaldım hamile
Zmrtbdk eserivgen beni öncesinde görünmeyebilir diye 8. hafta çağırdı doktorum.İşyerinden bir arkadaşımın da önce görünmedi 1-2 hafta beklediler.Çok sık yaşanan bir şey erken haftalarda.İnşallah senin de 1-2 hafta içinde görünür.6.hafta erken bir hafta kalp atışı için.
Muallimannecik Benimde 6 haftalık ve sadece kese gözüktü haftaya tekrar gidicem ben Vandayım cihazların çok iyi olduğunuzda düşünmüyorum biraz sabır ve dua gerek
Fureya eserivgen korkma hiç. 6.haftada gittim kese göründü, 2 hafta sonra da bebeği gördük. Doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum, o çok düşük bir ihtimal düşünme bile dedi.
Hll eserivgen kese boyutu inan şuanda aklmda yok canım yanlş bilgi vermek istemem. Ama sana eminim bi kac haftaya sende bebegini görürsün. Bos kese olsa ayrica kanamanda olur zaten. Yani benim doktorum öyle demisti.
Seda_123 eserivgen boş gebelik denmesi için 6.hafta çok erken 8.haftada gören bile var ben 7.haftada gördüm stres yapmayın
Yasosss eserivgen Erken olabilir canım benim çift keseydi biri öyleydi diğeri değildi ama 8. Haftaya kadar bekledik en son vajinal bakıldı ama göremedik yani belki daha sonra gözükür ama erken panik yapma hemen.