Liva2018 Mirzaannesi benimde kızçem 18+4 aynıyız 😇 varmı annesi hareketlenme erkek bebişler daha çok hareketli derler 🤗
betulduru Sabah bulantıları ve halaizlik hala var ve hareketlerini tam olarak hissedebiliyorum 18+4 🤗
Meryemak 18+0 karnımın belli noktalarında ara ara sızlama oluyor kuyruk sokumunda çok ağırıyor başım ağırıyor ara ara 😒 bebeğimi ara ara hisseder gibi oluyorum ama tam anlamış değilim benimde erkek 💙
BusraaEymenn FeriDee bende hareketlerini kasiklarim da hissediyorum 18+6 haftalik hamileyim çarşamba kontrolum vardı sordum dr uma karın hizasına çıkması 20m haftayı bulabilir dedi
FeriDee BusraaEymenn iyi bari bnde çok takılmadım zaten de geçenlerde ayakları aşağı da diye kanamam olmuştu gene olur mu diye korktum
Mirzaannesi Liva2018 acayip hareketli doktorda çok hareketli olduğunu söyledi ☺hissediyorum hareketlerini 👼🏻 Çok değişik içinde kelebekler kıpırdıyor gibi 🦋🐥🐣
Haticeee Kızlar bugün ayıptır söylemesi büyük tuvaletimden sonra iğne ucundan biraz büyük kahverengi bişey vardı selpakta korktum 😞
Haticeee Mirzaannesi merkeze 2 saat uzakta bi köydeyim gitsemde acilde doktor yok ki😞 Yarın gidicem inşallah olmaz bidaha ya
Haticeee Mirzaannesi gittim canım doktora gebelikte olur lekelenmeler normal dedi hormonlar damarlar farklılaşır korkma dedi kırmızı olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz ara ara olur dedi
Birprensesannesi_ Kelebekkkk benim midem cok yanıyor gece uyuyamıyorum mıde yanmasından 🤣 onun dışında şikayetim yok sanırım 😂 bide artık oğluşumun hareketlerini hissedebilsem keşke 😔
Mirzaannesi Liva2018 yemek yiyince bir değişik sürekli içimde tırmandığını değişik haller aldığını hissediyorum 😂 çok değişik ya
Birprensesannesi_ Mirzaannesi eteskop la kalp atışını dinliyorum 😂 hareket etmedıgın her gun kalp atışını dinlicem senin diye bıde kavga edıyorum 🤰🏻👼🏻
Liva2018 Mirzaannesi benüm bi yakınım hamileliğin de bebeği ilk tekmesini attığında işte ben şimdi anneyim demişti 🙏 çok güzel eşsz bir duygu demişti 😌