2kizannesi- Rabia2019 E ben doğurucam 9 gün kaldı 5 aylık falan gibi duruyo 😂 otobüste yer vermiyoorlar 🙊😄
Rabia2019 2kizannesi- 5 aylık karın nasıl oluyor ki benimki 6 aylık hala yok😂 ay otobüs olayı kötü evet 😂😂
2kizannesi- Rabia2019 E işte göbek var ama hiç her an doğurucak bi göbek değil 😂 normal göbek yani 😂😂 geçen de bi komşumuz ben seni kilolu sanıyordum dedi. Sağol dedim ya 😂
Bertevc Rabia2019 aslında bebeğin kilosu ve gelişimi normal seyrindeyse siz kendi kilo alımınızı biraz daha dengeli hale almak için diyetisyenle görüşüp bu rahatsızlığı biraz hafifletebilirsiniz. Gebelere yönelik çok güzel planlamaları oluyor
Rabia2019 Bertevc doktorum normal dedi evet, ben ilk 5 ay sadece 4 kilo almıştım, bu ay bir anda 4 kilo birden aldım nasıl oldu bilmiyorum ama ödem çok var vücudumda onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum
Rabia2019 2kizannesi- valla seni rahatsız etmiyorsa çok iyi bir şey bence çatlağın da olmaz hem ne güzel😁 ben şimdiden ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var sanki😂
Kimse ben 30 haftalık hamıleyım 5 aylkk gıbı karnım mınıcık vucud yapısı ıc karın genıslıgıyle alakalı bır durum sanırsam
Rabia2019 Kimse annemin de böyleymiş sanırım dediğin gibi iç karnımız geniş, ama onu rahatsız etmiyormuş bazen bebeğim öyle tekme atıyor ki alt tarafıma bacağı içerden çıkacak gibi hissediyorum 😂
Serraa05 Rabia2019 benimdee oyle 29+4 üm daha yeni dısardan belli oluyor.ama ben gayet memnunum bu durumdan rahatca hareket edebiliyorum hala e bebeğimde cok sukur ıyı daha olsun :)
Rabia2019 158741 kız ben karnım Yok diye üzülmüyorum ki hatta görüntü olarak hoşuma gidiyor ama diyorum ya elleri kolları ağzımdan çıkacak gibi artık 😂😂
NurdanHakan Rabia2019 kilo ile alakası yok ki bu rahatsızlığın normal yani hisleriniz bebek hareketleri sizi uykudan uyandırır yerimizden kaldırır çok normal yani karnınızın büyümesi veya büyümemesiyle alakalı değil
Rabia2019 NurdanHakan hayır canım öyle değil, karnım hiç büyümedi ama bebeğim büyüdü ve gün geçtikçe iç organlarıma baskı yaptığını hissediyorum mesela acıkıyorum iki kaşık yiyince hemen baskı yapıyor aşırı rahatsız ediyor ya da tekmelerini böbreklerimde falan hissediyorum yanı ciddi rahatsız ediyor beni
Glydn Glydn Ben 18 haftalığım benimki bu kadar hatta daha fazladır. Hakkınız var içten rahatsızlık verir gibime geliyor yatarken özellikle daha da zorlanırsınız böyle sanki
Rabia2019 Glydn yatmak zaten ölüm nefes alamıyorum yastığımı iyice yükseğe koyup anca yatabiliyorum canım 🤷🏼♀️
NurdanHakan Rabia2019 çok normal nefesini kesicek ilerleyen zamanlarda o haraketler sadece senin değil yanında yatan eşin bile sarsılacak yani normal tüm bunlar
Glydn Rabia2019 yapı meselesi işte buna da bir çare yok ki:( sabrederek bitireceksin gebeliği zahmetli olacak ama önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman. Olabildiğince çabuk ve kolay geçer inşallah kalanı🌸