Pcoslubiranne Haribo42 kullanacagi en fazla 15 gun.maalesef bebejler oyle koydugun yerde kalmiyor.Destekli oturtacaklarsa da en fazla 5 dakika falan oturturlar zaten 15 gune desteksiz oturur.gereksiz yani.😂😂😂
Haribo42 ozlemree kanguruya esi izin vermiyo cok asiri takintili bi adam arkasinda kemer oluyoya vucut hatlarini belli ediyo diyomus😂😂 bende para verim gitsin en guzel tsk canimm😉😉😉
Haribo42 [silindi] valla keske zengin olsamda çeyrek alsam😂 çeyreklerde hep kocalara gidiyo lazim lazim diye 😂😂 para iyidir:))
Alarasel Haribo42 saol canm inşAllah. Bak sizde öyle yapn kullanışlı olur hem emzirme yastığı hem destk yastığı gibi oluyo😘😊
PembeKoala Haribo42 ebebekte korbell bez çöp kovası var ondan alabilirsin dışardan her ne kadar gereksiz gibi dursada kullanan herkes iyiki almışım diyor şuan indirimde ve bundan daha ucuz 😁👍🏼
PembeKoala Haribo42 ama basit bi çöp kovası değil ebebekten bakmanı tavsiye ederim dışarıya koku vermiyormuş hiçbir şekilde yani şuan bana biri alsa sevinirdim en azından işe yarıycak kuşlanışlı bişey 😁
Karansalhareketlerbunlar Zelnuray bence de çok güzel icat😂 ilk çocuğumda çok kullanışlıydı, şimdi de nasipse kullanıcam 🤟
Mervemim Haribo42 yok canım ya yegenimi düşünüyorumda ne mümkün bunun içinde 5 dakka otursun .. tabi bebekten bebege farkeder ama hediye için en iyisi sen baska kesin kullanılacak bir sey al derim 😊
Haribo42 Asliyildirim ayy aslinda cok gazli bi bebegi var o kemerler nasil ya ise yariyomu acaba alsammii
Asliyildirim Haribo42 ben daha almadım kullanmadım da ama kullanıcı yorumlarını oku istersen. Kolik bebekler için bi sürü bişeyler var
Zelnuray Tuqce3545 kullanmadım canım bilmiyorum ama komşum doğar doğmaz kullandı 6 aylık oldu dönemye başlayınca düşme sıkıntısı var diyo