bsrsl_2016 Instagram'da böyle bi sayfa var ürünler güzel duruyorama guvenemedik.. burdan alışveriş yapan var mi??????
GzdMhmt bsrsl_2016 bende takip ediyorum çok güzel ve baya uygun fiyatlı ama nasıl gelir mobilyalar bilmiyorum ve merak da ediyorum açıkcası.
Ozlemyy bsrsl_2016 ben mağazasına gittim ürünler sunta malzemeden yapılmış,ben direk çıktım magazadan ama bütçeye göre baya ucuz
Denizanne bsrsl_2016 ben aldım henüz elime ulaşmadı ama mağazasından gidip görüp aldığım için içim rahat. Ha şöyle de birşey var bu fiyata über kaliteli birşey beklemeyin ama yine de fiyatına göre fena değildi bence
Adves bsrsl_2016 Canim biz yarin magazasina gidicegiz alan kisilerde baya memnun bakalim neyle karsilascagiz
EsZe bsrsl_2016 google’da birkaç şikayet vardı. Sözleşmeye yazdıkları malzemeyle söyledikleri malzeme farklı oluyomuş vs. Mdf diyolarmış sözleşmede sunta yazıyomuş vs. En azından gidip görüp almanızı tavsiye ederim
Rhk0158 Mdf demişler hep ama resimden bile belli zaten mobilyacıların %99 öyle der kapaklar ön korkuluklar mdf olur gerisi ful sunta.. sunta için pahalı o fiyatlar..
Irem19 bsrsl_2016 merhaba bende takip ediyorum bizzat gidip baktım ben mağazasına ürünlerini beğendim hatta bebek odasını orada alacağım
Irem19 bsrsl_2016 ya bütçesi cok olana tabiki cok daha iyi markalar var sonuçta olabilecek bütçelerde mobilyalar ben gittim baktım gayet iyiydi