Dilara19 Hamilelik belirtileriniz nelerdi? 1buçuk yıllık evliyim çok çocuk istiyorum bi çok kez test yaptım ve şuan yine çıkmaz diye test yapmak istemiyorum çünkü her seferinde hevesim kursağımda kalıyor belirtileriniz nelerdir? Adetim 5 gün geçti
Dryoyr Dilara19 erken test var onu yap biraz daha pahalı diğerlerinden ama benim onda pozitif çıktı diğerlerinde çıkmamıştı
BirVeraAnnesi35 Dilara19 bende 5 gün gecikince test yapmıştım 😊😊 kasık ağrısı ve su gibi akıntım olmuştu başka bir belirtim olmadı hiç
Deletedmom00170 Canım test yap 5 gün geciktiyse normalde gecikmuyorda şimdi geciktiyse yap insallah hamilesindir
Dilara19 Deletedmom00170 geçen ayda 10 gün kadar gecikti sonra oldum 9 gün kanamam oldu ilk 3 gün leke leke geldi normal adet gibi değildi sanki pembe gibiydi rengi sonra 4 gün normale döndü son 2 günde aynı şekilde lekelenme gibiydi bide daha önce hiç 9 gün kanamam olmadı hep 5 gün sürüyordu
[silindi] Dilara19 sağlık ocağında sabah 10 a kadar kan vermen gerekiyor canım ama sonuçlarda bir gün sonra cıkıyo diye biliyorum .. acilde yaptırabilirsin bir iki saat sonra alıyorsun sonucları hakkında hayırlısı olur insallah 🙏☺️
NilgunHnm Benim 4 gün geçmişti canım test yaptım evde çift çizgi cıktı . Adet ağrım gibi ağrım vardı ama beni test yapmaya iten şey adetten önce gelen o leke hiç gelmemiş olmasiydi. Inşallah hamilesindir😊
Dilara19 NilgunHnm adet belirtileri gibi belirtilerim var suan zaten göğüs hassasiyeti bel ağrısı falan
Senagg Dilara19 hayır canım saat fark etmiyor 🤷🏻♀️ ben direk danışmaya gidiyorum gebelik testi yaptırcam diyorum parayı ödüyorum 1 saate çıkıyor 🤷🏻♀️ negatif sonuç aldığımdan doktora girmeden eve geliyorum 🤣
[silindi] Dilara19 benim adet günü testte pozitifti ertesi gün kan verdim pozitif cıktı yine belirtilere gelecek olursak aşırı derecede göğüs ağrısı yani öyle böyle değil su bile değse ağrıyordu ve akinti çok fazlaydı sarı bide kasiklarim ağrıyordu ben adet belirtisi sandım ama hamileymisim herkeste belirti farklı olur
Aynur63 Dilara19 cnm herhangi bi hastanenin acilene git zaten para almıyorlar şikayetini söyle doktorada günüm geçiyor de zaten direkt tahlile yönlendiriyor 1-2 saatede sonuç çıkıyor zaten
Deletedmom00170 Dilara19 hani gecen ay 10 güngecikmis ya hani hüsrana ugrama diye ama inşallah anne oluyorsun dilerim