Kumhil80 Kızlar 61 kilo ile hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 69 kilo olmuşum sizce çok mu almışım doktorum baya bir tepki gösterdi de🤭🤔
seymakumatarnsf Kumhil80 Canim ben 65 ile hamile kaldim 22. Haftamdayim 2 kilo almisim. Daha da alacagim. Bence cok degil ya takma kafana. Zaten emzirme doneminde cogunu veriyorsun.
turkuaz1290 Kumhil80 bence doktor aşırı tepki vermiş ne alaka yani alıcaksın tabı fazlasıda zarar ama bence seninki fazla değil
NILGUNAR Kumhil80 ben 31. Haftadayım yaklaşık 12 kilo aldım.... ki düzenli beslenmeme rağmen 😂😂 benim doktorum da biraz kilo takıntılı :) ben hamur işi tereyağ reçel tuz şeker nerdeyse yemiyorum denecek kadar az yemeğe başladım son bir haftadır kilo almam durdu ama Bebek almaya devam ediyor...
Kumhil80 Doktorum bana bidahaki gelmende 1 kilo dahi almamış ol dedi anlamıyorum benden daha fazla kilo alan hamileler var 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Ve canım istiyor nasıl yiyemem
Elmalikurabiye Doktorda bi problem var 😂 68 le hamile.kaldim 36. Haftadayim suan 85 oldum ben. 7. Ayimda da 80 kilolardaydim..
Asenammm 😀😀😀 bu doktorlar delirmis yeminle ben 48 kilo hamile kaldim simdi 67 kiloyum herseferinde cok iyi dio kilo aldikca kadin sevinio gayet iyi die bide bu hollandada herseye karisan bi millette tr iyice delirmis