Deletedmom0091 7 haftalık hamileyim. Bugün ara ara giren bel ağrım oluyor. Özellikle eğilirken hissediyorum. Hiç bu kadar ağrı hissetmemistim. Çalışıyorum da. Normal mi sizce?
Sh123 Deletedmom0091 normal mi bilmiyorum herkesin farklı nedenlerden ağrıyabilir bence. Benimde ilk haftalar belim çok agrıyordu çok şükür bir sıkıntım olmadı suan 37+4 üm 🤷🏻♀️ Kontrolün falan varsa sor doktora istersen
Bahara Deletedmom0091 canım benimde öyleydi ve gitgide artıyor öalesef o ağrılar 🤦🏼♀️ Çevremdeki büyükler genelde erkek bebekte belin ağrıdığını söylüyor 😊
Deletedmom0091 Sh123 haftaya cumartesi randevum var. Çok sidettli değil ama vücudumdaki her değişiklikte noluyor diyorum. Hep böyle devam edecek sanırım.
Sh123 Deletedmom0091 hamilelik çok farklı bi süreç. Hormonlar değişiyor. Söylerlerdi de inanasım gelmezdi🤷🏻♀️ Ne büyük bir mucize gerçekten 🙈 sen yinede kontrolün için gittiğinde sor bence için rahat etsin ☺️
Deletedmom0091 Bahara sıkıntı olmasın da. Ağrısın. Sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok. Hayırlısı tabi ama bende erkek hissediyorum 🙈😍
Bahara Deletedmom0091 olmaz Allah’ın izniyle bende 20+3 teyim hala ağrıyor belim cinsiyetimizde erkek 😊