Alarasel TANEM ismi sizce nasıl?? Biliyrm sık açmaya başaldm bu isim postunu ama gerçktn karar vermm lazm
Aytulmzk Alarasel merhaba. Bence daha başka isimler düşünebilirsiniz. İpek, Nehir, Duru, Deniz, Defne, İnci gibi....
Alarasel Aysingeldiislerdegisti ama bunu öyle düşünmeyelm hitap şekli değilki ayle gibi bi isim mesela isim olark seslenvekelr okuld avs de ne değişk isimler var bu onlar yanında😀
Aysingeldiislerdegisti Alarasel bunu sen ben böyle algılarız ama ergenlik bunu anlamaz dinlemez değişik değişik bi dolu insan var ne biliim yani anladın bence sen lise yılları iş hayatında karşısına çıkacak değişik adamlar tipler olucak ortalık kötü
Alarasel Aytulmzk selam😊😊 inanki valla okdr araştryrz bi iki gün içime siniyo sonra yok vzgeçiyrz duru çevrmede iki tanr var o gzldi aslnda eva düşündk yabancı köknli alara istyrz melisa yada
Aytulmzk Alarasel yani diğer düşündüğünüz isimlerde güzel, eva Havva demek diye biliyorum beğeniyorum güzel. Yani iyi düşünmek lazım, güzel isim bulursunuz elbet ☺️ hııı bir de Nil ismi güzel mesela ☺️
Alarasel Aysingeldiislerdegisti canm ortalk kötü çok iyi analdm sni ama innaki isimlr olacak şey drğil bu kötü insn ismi zeynep d eolsa yapacağınınyapar yani bunun ismle bi alaaksı olduğunu düşünmüyrm bn.
Aysingeldiislerdegisti Alarasel yıllardır liselerde öğretmenlik yaptım emin ol alakası çok dile daha kolay dolanıyor.