Zmrtbdk Ayt benim de iki transferin biri tuttu.Merkezdeki iki transfer yapılan arkadaşlarımın da çoğunun tek gebelik.
Ayt AYsegulusal Hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin banada 28mayıs ta transfer oldu 7sinde beta hcg değerine baktırdım 436,900 2 gün sonrasında 1031.00 çıktı çok merak ediyorum Dr. 10 gün sonra çağırdı şuan 5 haftalığız
Zmrtbdk Ayt benim de değerim 2 günde 2 katından fazla yükseldi hatta ikiz gebelik zannettik ama doktorum bunun belli olmayacağını,fakat bu artışın sağlıklı bir gebeliğin iyi bir göstergesi olduğunu söylemişti.Hayırlısı olsun inşallah..
Ayt Zmrtbdk 🙏🏻🙏🏻inş ben daha bişe bilmiyorum ki 10 gün sonra gideceğim Dr a merak ediyorum ne kadarlık hamilesin ?
Zmrtbdk Ayt benim bu ikinci deneme idi.İlkinde tek 5.gün embriyosu negatif sonuçlandı.Bu sefer 2 adet 3. gün embriyosu transferi yapıldı.Ben açıkçası biraz kendi şartlarımdan dolayı ikiz gebelikten korkuyordum.😅Bunda bile doktor ısrarı ile iki tane transfer oldu.Şimdi kızım olacak kısmetse.Bugün 32 hafta 2 günlüğüz.
Merveykaya Benimde iki embriyo transferi oldu biri tutundu🙏Tavsiyem kan değerinşn yükselmesine çok takılma ikiz olmayabilir benimde çok yükselmişti ikiz sanmıştık ama keseyi gördüğümüzde tekti ☺️🙏