11haziranda çatı muayenem vardı biraz kendimi kastım doktor zor baktı kendi sancın gelmesse suniyle başlatamam çok zorlanırsın Pazartesi sezaryen alırım dedi okadar üzüldüm ki bian bile geçirmemiştim aklımdan hep normal demiştim neyse eve geçtik çok geç yattık o gece 3gibi sabah 6da bi ses duydum tık diye kapak açıldı sanki suyum geldi 🙏eşime kalk suyum geldi dedi yataktan düştü ambulansı arıyım diyo 😀ben banyoya koştum ortalik kirlenmesin diye annem kalktı evde dolanıyor uykulu çay koyayım ben diye neyse dedim herkes sakin olsun ben duşa giriyorum anne sen evi toparla bi eşimle bi gidelim hastaneye 7gibi gittik ebe baktı yatışın yapılır dedi kahvaltı ettik hastanede doktor geldi yatışım oldu sancılarım sıklaştı saat 2ye kadar 4cm oldu ve mucize olan epidurali yaptırdım yapılırken hiç acıtmadı sonrA misafirleri karşıladım açıklığım hızlı ilerledi doktor son muayeneye geldiğinde Doğuma hazırmışım hemen doğumhaneye aldılar 20:06da girdim 20.21de doğdu ama muhteşem 0acı tam anlamıyla keyif hiç korkmayın çocuğuma kendim bakıyorum herşeyimi kendim yapıyorum sadece sütüm gelmedi çok az geldi ve göğsümün ucu yok onun dışında herşey harika okuduğunuz için teşekkürler yamanım beni bekler hoşçakalın 🙏