Tbusraaa Merhabalar 12+2 olduk sadece 8 haftamda yaşadım 2,5 haftalık gibi bulantı ama günde 1 kereydi şimdi dünden beri bitmek bilmeyen bir bulantı var ve 2-3 kez istifra ettiyor bu haftada azalma oluyor diye okumuştum. Midemi üşütmüş olabilir miyim ?
Sengulkrgz Tbusraaa Belli olmaz ki herkes hamilelik belirtileri ve o sureci farkli yasar.Kesilmis tekrar baslamis olabilir
TTugbaaa Tbusraaa geçen gün bende aynı posttan acmistim kimse cvp vermemişti ben 28+3 deyim bir günde 3 4 kez cikardigimi ve bulantim oluyordu halada aynı Dr gittim reflu olmuş ilaç verdi Dr git bence sor ben hala istahsizim ve bişey yiyemiyorum
Skn23 Tbusraaa ben günde bir kere flaan kusuyordum bazen 2 günde bir 9. Haftada hergün kusmaya başladım Hemde 2 3 kere
Tbusraaa TTugbaaa ay allah korusun geçmiş olsun sizede çok. Bende çok kötü hissediyorum kendimi iştahım hiç Yok devam ederse gideyim bende
TTugbaaa Tbusraaa teşekkürler sizinde inş düzelir devam ederse yiyemiyosan git bence benim bogazim cikarmaktan tahris olmuştu
TTugbaaa Buseersoy sizede geçmiş olsun normalde suyu bile cikartiyodum evet bende işe yaradı mide şurubu ve hap verdi onlar sayesinde yeni bişeyler azar azar yiyebiliyorum tabi baharatlı yağlı asitli şeyleri duzelenekadar yemicen dedi
Tbusraaa Skn23 bende çok rahat çok güzeldi ama anlamadım 2 gündür bezdim. Soğuk su vs vs üşüttüm mü acaba dedim
Skn23 Tbusraaa üşütmüş de olabilirsin benim devamlı olduğu için artık gebelikten olduğunu biliyorum hiç kesilmiyor ki