Eygy 9+3 haftalık hamileyim 61 kiloyla hamile kaldım şu an 64 e doğru gidiyorum bu kilo artışı normal mi bulantım var ve bu bulantıları bastırmak için sürekli yiyorum kötü mü ediyorum bilemiyorum
Dryoyr Eygy doktorun bulantı ilacı verebilir danış istersen yolun çok uzun daha böyle giderse çok kilo alırsın dikkat et yediklerine canım. Benim doktorum bana metpamid vermişti.
seymakumatarnsf Eygy Canim biraz erken olmus. Ben 22. Haftamdayim daha yeni 2 kilo almisim. Ama dert etme. Sadece biraz dikkat et.
Snglcm Eygy smdiki aldığın tüm kilolari sen anliyosun bebeğin hiç almıyor benden demesi eğer ki miden bulaniyorsa çok leplebi ye aşırı değil ama
milayerli Bence cok erken kilo almaya başlamışsın ben bulantıdan hiç yiyemedim dolabın kapağını bile açamadım 14+1im 3-4 kilo vermişim. 3.aydan sonra her ay 1 kilo almanın saglikli olduğunu söylüyor doktorlar
Eygy Dryoyr Bulantı ilacım var ama içmedim bastırıyorum diye . Ayni ilaçtan bende de var nasıl kullanıyorsunuz ?
Dryoyr Eygy yemeklerden yarım saat önce içiyordum aç karnına çok fazla içmemeye çalıştım ama günde 1 tane mutlaka içiyordum bazende 2 tane