Sedayt Ayzaninannesi Sana tavsiyem muz süt kaşar peyniri ve günde mutlaka bir tane yumurta kuruyemişler ceviz badem fındık gibi
SvcnnKmlcc Ayzaninannesi sanırım pekmez de güzel kilo aldırıyor ben bide pekmezle cevizi fındığı karıştırmıştım hergün 1-2 çay kaşığı yiyorum 😍
Pier Ayzaninannesi Yeni doğum yapan bir arkadaşım pekmezle süte asıl dedi bana. 2 hafta süt ve pekmez ağırlıklı beslendim. Bugün kontrolüm vardı. Oğlum 2 haftada 600 gram almış. Ben de 300 gram aldım. Doktor çok iyi dedi. 7 haftam kaldı doğuma, böyle devam etmeyi düşünüyorum.
Ayzaninannesi Arzumms magnezyum içiyorsan soda tüketme diyorlar canım ama bilemedim kasar ve muz tuketiyorum birde karpuz kilo aldırıyor diye duymuştum sanırım ama emin değilim
Handeyldz01 Ben kaşar meyve ev yapımı yoğurt sütlü tatlılar ve hamur işi tüketiyorum canım yaz geldi artık bol bol mevsim sebzeleri yapmalıyız bi ayda 3 katı büyümüş benim
23Zumra Handeyldz01 yanlis anlamayin lutfen ama hamur isleri bebege degil size kilo aldirir 😊 hamurun bebege hic bi faydasi yokmus
Sedayt Meryem2200 Canım hamur işi yağlı tatlı şeyler tüketirsen bebeğin kilo alır tabiki ama sağlıksız kilo alır. Onun yerine kaşar peyniri, muz , yumurta, süt tüketirsen daha sağlıklı kilo alır.
Handeyldz01 Sedayt evet hamur işini tavsiye etmedim ancak ben tüketiyorum sizin dediklerinizde tüketiyorum ve kilo aldıran şeyleri sordu diye yazdım canım
Eddacan Sedayt 38 haftayım ilk günden hersabah yumurta ve hergece 400 ml süt süt yoğurt ekledm tabi ama hamur işinden uzak uzak durdum zerre kadar tüketmedm. Makarna patates mesela doktor yeme dedi yemedm. Kış meyvesi herhün portakal elma muz tüketyordum. Bugun 3100 kg olduğunu söylediler kilosu aşırı değil ama boyu iyi ve kemikleri iyi olmalı ki artık kaburgalarımı kırıyor☺️
Sedayt Önemli olan bebeğin haftasıyla uyumlu olması kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir canım bana doktorum çok kızmıştı çok hamur işi ve tatlı yemişsin diye ekmek bile fazla yemedim normale döndü
Gmzasff Sedayt 31+6 yim bnde bu hafta kahvaltı dışında ekmeği kestim. Bebeğim 1900gram ekmek kilo aldirmiyor bebege
Ayzaninannesi Sedayt tuketiyorum bunlari canım ama yinede benimle aynı haftada olanlar benden daha onde o takıldığı için kafama böyle bir post actim zaten
Sedayt Ayzaninannesi önde olması değil haftasıyla uyumlu olması önemli canım benim kafana sakın takma böyle şeyleri
Ayzaninannesi Sedayt doktor ıyi de demedi şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor dedi biraz basından savıyormuş gibi 😵
Sedayt Ayzaninannesi hatırlamıyorum ki canım kaç gram senin ki böyle kıyaslama yapma kendini sıkıntıya sokarsın bebeğinde üzülür son haftalarda kilo alıyolar zaten
cennet_aka27 Ayzaninannesi canım sen niye hep kıyaslama yapıyorsun herkesin vücüdu farklı zaten kilosu düşük olsa doktor sana gerekeni söyler senin ki de bir baskasına göre kilolu geliyordur belki
Ayzaninannesi Sedayt 20+5 te gittim 386 gram dediler ama herkes 500 e yakın olmasi sağlıklı olan diyorlar