Merve9335 Merhabalar ben 3,buçuk aylık hamileyim ilk 2ay haftada 1 balık yiyordum fakat sonra tiksindim ve yemiyorum doktorum balık yağı hapı yazdı Onuda kullanmıyorum ama kullanmazsam çocukta hiperaktivite olabileceğini felan söyledi sizin düşünceniz nedir ?
milayerli Merve9335 canim bende ayni durumdayım 14+1im hamile olmadan önce her hafta balık yerdim çokta severdim ama tiksindim doktorum ek vitamin desteği yazdı içinde demir kalsiyum vitamin d,e omega 3 filan varmış gerekli olanı vücudun alır bununla dedi 😊
Nazlisezgin Merve9335 canım her kullanmayanda hiperaktivide olucak diye bişey yok.Çocuğun beyin gelişimiyle alakalı bişey kullananın çocuğu süper zeka olmayacağı gibi kullanmayanda hiperektivite olmaz 😆
Merve9335 milayerli ben hiç hap içemiyorum maalesef bana da yazıyor ama hiç kullanmadım daha ne yapıcam bilemiyorum 😔
Merve9335 Nazlisezgin yani öyle söyleyip insanı huzursuz ediyorlar içemiyorum hiç hap ben ne yapıcam😞😞
Nezihanes Bende kullanmıyorum Allah’a şükür değerlerim iyi cıkıyo cünki bol bol meyve tüketiyorum ilaç kullanımı yerine meyve sebze tüketimi yapıyorum ilaçlar çok kötü yapıyo beni
Merve9335 Nezihanes bende meyve çok tüketiyorum ama doktorumda bu sefer gittiğimde meyveler organik değil ve sırf şeker yeme dedi 😔
gLycn_ İmom kullaniyorum en basindan beri çok memnunum onu kullanmani tavsiye ederim canim. Bu vitaminler bebege oldugu kadar sanada lazim. Şu an degerlerin iyi olsada hamilelikten sonra aniden düşüyor bilgin olsun. Saçlarin dökülür ve çok halsiz kalirsin zarari yok neticede kullan.