Veranur Kızlar merhaba:) bugün kullandım cok memnun kaldım kokusu biraz agır gbiydi sizde kullanıormusnz gebelkte sıkıntı oluyormu ? 25 haftalıgım
Canoglum001 Veranur ben de çok kullanıyorum cok guzel bir urun.38 haftaligiz bir sorun olmadi cok şükür
Haribo42 Veranur sorun olmaz bencede ama kokusu midemi kaldiriyo artik .. ben bingo oksijen kullaniyorum fis fis cokta memnunum kokusuna bayiliyorum😂
Veranur Anneyimben49 kokusu banada agır geldi cNım ama tezgahı bembeyaz yaptı, 5 dakka falan soludum sıkkntı olurmu
Veranur Canoglum001 5 dakka falan ıgrastım kokusu bebege zarar vermişmdr acaba canım ilk defa kullandım
Canoglum001 Veranur sanmıyorum cnm ben sirkelime gelene kadar ne domestoslar soludum😁Allah yardim eder bise olmaz korkma.ayrica sirkelim sadece sirke ve limon kokuyor okadar da kötü degil
smyr35 Veranur ben direk sade beyaz sirke kullanıyorum. Ya da beyaz sirke ve bulaşık detarjanıyla karışım yapıp onu kullanıyorum. Çok güzel temizliyor
novice_mom Veranur Valla kokusuna hamile olmadan öncede dayanamıyordum. Ben A101 lerlerimden satılan Viking mutfak spreyi kullanıyorum. Mis gibi turuçgil kokuyor. Hem yerli üretim , kimyasalı yok hem de vegan 🌱