Zezell Arkadaşlar kac günde bir muayane oluyorsunuz..ben hareket etmeue başlayınca eskisi gibi gitme telasim kalmadı ama yinede ya kötu bir sey varsa geride kaldıysam diye bugun bir telasa düştüm 15 gun oldu gitmeyeli
Zuzu Zezell standart bir gebelikse 32.haftaya kadar ayda bir sonrasında iki haftada bir,37 itibariyle haftada bire iniyor
MdhTpz Zezell tabi riskli bi gebelikse degisir bu doktor ozaman daha sik cagirir.Bide bildigim kadariyla son hafta hergun yada 2 gunde 1 gidiliyomus henuz son haftaya gelemedim 38 deyim 😊
KubraatMacit Zezell ben 38 e kadar ayda bir gittim sanat haftada bir gittim 43. Hafta da dogum yaptım ikincisinde Bir başta gittim birde cinsiyet öğrenmeye 25. Haftadayım şu an
Esa Haftaya kadar ayda bir kere gidiliyor 30 dan sonra 2 haftada bir 35 ten sonra haftada bir. Tabi ilk aylarsa doktorun ne zaman olacağını söyleyebilir testler olduğu için
MdhTpz Ben 32. Haftaya kadar ayda 1 gittim 36 ya kadar 2 haftada 1 , 36 dan sonra her hafta gidiyorum suanda 😍
KymetKaplan Zezell ultrason bebeğe zararlıymış canım ondan ayda 1 çagırıyolar farkındaysan kalp atışını da çok fazla dinletmiyolar hemen kapatıyolar 😒